Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Alaosat Trikoot Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)
Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale (5001-080-L)

Tufte Wear Bambull Longs Ws - Pitkät alushousut - Port Royale

Tuotekoodi:
5001-080-L

Long Johns -alushousut sopivat loistavasti hiihtohousujen alle mutta toimivat hyvin myös farkkujen alla. Olitpa sitten ulkona vaeltamassa tai sisällä ottamassa rennosti nämä pitkät alushousut hoitavat homman: ne pitävät sinut lämpimänä ja olosi mukavana.
69,90 €
S
M
L
XL
Määrä
Varastossa 1 Lähetys samana päivänä

Tufte Wear Bambull Long Ws

Long Johns -alushousut sopivat loistavasti hiihtohousujen alle mutta toimivat hyvin myös farkkujen alla. Olitpa sitten ulkona vaeltamassa tai sisällä ottamassa rennosti nämä pitkät alushousut hoitavat homman: ne pitävät sinut lämpimänä ja olosi mukavana. Bambull®-tuotteiden kaksikerroksinen rakenne takaa lyömättömän mukavuuden ja hyvän lämmön, sillä ihoa vasten oleva kerros on bambuviskoosia ja ulkokerros erittäin hienoa merinovillaa. Tämä rakenne takaa fantastisen mukavuuden ja lämmön aiheuttamatta kuitenkaan kutitusta kuten tavallinen villa voi tehdä. Alushousut on ommeltu niin, ettei iho ole koskaan suoraan kosketuksissa villan kanssa, joten myös herkkäihoiset voivat nauttia näistä lämpimistä villaperustaisista alushousuista ja raikkaasta talvesta.


Sopivat allergikoille

Perusteelliset testit varmistavat alushousujen soveltuvan kaikille terveydentilasta ja allergioista riippumatta. Bambuviskoosin kuidut ovat lisäksi uskomattoman pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia - myös herkkäihoisille.


Imevät kosteutta

Bambuviskoosi imee kosteutta kolme kertaa paremmin kuin puuvilla. Se siirtää kosteuden iholta kankaan ulkopinnalle.


Pandaystävälliset

Bambu kerätään kestävän metsätalouden periaatteiden mukaisesti. Avohakkuita ei hyödynnetä, ja kankaassa käytettävä bambu on eri bambua kuin se, jota pandat syövät.


Vähentävät hajujen muodostumista

Bambuviskoosi vähentää hajujen muodostumista - ja sopii loistavasti kankaaseen, joka on lähellä ihon pintaa.


Mulesing-vapaa merinovilla

Alushousuissa käytetään ainoastaan sellaista merinovillaa, joka on peräisin tiloilta, joissa ei tehdä mulesing-toimenpiteitä. Tämän kivuliaan toimenpiteen sijaan lampaiden takaosa pestään. Tämä yksinkertainen ratkaisu säästää lampaat tarpeettomalta kivulta ja tuskalta.


Koostumus

47 % merinovilla, 40,6 % bambuviskoosi, 12,4 % nailon ja elastaani


Pesuohje

Konepesu villaohjelmalla 30℃. Valkaisuainetta ei tule käyttää. HUOM! Huuhteluainetta ei tule käyttää, sillä sen kemikaalit voivat pilata alushousujen luonnollisen pehmeyden ja kuitujen ominaisuudet. Ei rumpukuivausta.


BAMBULL®

Kaikilla Bambull®-paidoilla ja housuilla on Oeko-tex® 100 -sertifikaatti, joten voit olla varma käyttämiesi tekstiilien turvallisuudesta.

  • Ei kutita ja on allergiaystävällinen*
  • Luonnollisesti hygieeninen, vähentää hajujen muodostumista**
  • Imee kosteutta
  • Säätelee lämpötilaa
  • Mulesing-vapaa merinovilla


*Kaikilla alusvaatteilla on Oeko-Tex® Standard 100 -sertifikaatti. Se tarkoittaa, että kangas soveltuu kaikille terveydentilasta ja allergioista riippumatta. Oeko-Tex®-standardit päivitetään joka vuosi, joten voit olla varma, että vaatteesi valmistetaan aina uusien standardien mukaisesi.

**Villa on luonnollisesti hygieeninen. Lisäksi villa ja bambuviskoosi vähentävät hajujen muodostumista. Tieto perustuu käyttäjien antamaan palautteeseen ja tieteellisiin tutkimuksiin.

Dame34.JPG

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä