Ole hyvä ja odota...

STOIX

Paidan ei tulisi asettaa rajoja - sen pitäisi tarjota mahdollisuuksia.
Ajaton paita, josta löytyy teknisiä ominaisuuksia
Näytää puvunpaidalta, mutta tuntuu päällä yhtä mukavalta kuion suosikki t-paitasi. Tämä paita on valmistettu vastaamaan kaikkiin haasteisiin. STOIX-paidassa on yhdistetty klassinen leikkaus kosteutta kuljettavilla ominaisuuksilla ja 4-suuntaisella joustolla, joka on tavallisesti käytössä vain teknisissä vaatteissa. Siksi se on täydellinen kaikkiin tilanteisiin, joita kohtaat jokapäiväisessä elämässä: tärkeästä kokouksesta pyöräretkelle kotiin tai sohvalla rentoutumiseen. Kaikki paidan elementit on valmistettu niin, että näytät paremmalta ja voit hyvin.

Vaaleansininen
LÄS MER


Valkoinen
LUE LISÄÄ

Vihreä
LUE LISÄÄ

Tummansininen
LUE LISÄÄ

Mukavin paita mitä olen koskaan pukenut päälleni. Lisäksi se näyttää myös hyvältä päällä ja minun ei tarvitse silittää sitä.

Emil Hegle Svendsen
Auttaa kohtaamaan erilaisia haasteita
Yhdistämällä teknisisä ominaisuuksia klassiseen ja ajattomaan muotoiluun STOIX-paidat varmistavat sen, että olet valmis kohtaamaan erilaisia haasteita.
Jousto
Alla har upplevt hur besvärligt det kan vara att bära en stel skjorta efter en helg eller en lång semester. Den här tröjan kommer att göra sådana upplevelser historiska. Ett unikt tyg med 4-vägs stretch gör den bekväm att bära utan att det ser ut som en träningskläder.
Kosteuden kuljettaminen
Paidat voivat nopeasti tuntua nihkeältä päällä ja kainaloiden kosteat alueet näkyvät helpolla. Niin kutsuttu kosteudensiirtotekniikka tarkoittaa, että vältät tätä ja että paita tuntuu yhtä raikkaalta kuin silloin, kun laitat sen aamulla päälle, jopa pitkän ulkona tai toimistolla vietetyn päivän jälkeen.
Itsesiliävä
Monet paidat väittävät olevansa itsesiliäviä. STOIX varmistaa, että tämä todella pitää paikkansa. Jopa tuntien kuluttua repussa tai matkalaukussa säilytetty paita on käyttövalmis. Kauluksessa ja hihansuissa on myös erityiskangasta, joka saa ne näyttämään hyvältä.

STOIX-paitojen takana oleva tiimi ei usko, että hyvän ulkonäön ja hyvän olon välillä pitäisi olla ristiriita. He antavat mahdollisuuden molempaan.

Huoleton käyttö
Paita on tarkoitettu käytettäväksi. Itsesiliävän kankaan ansiosta voit rullata hihasi ylös huoletta ja ilman ryppyisisä hihansuita. Paitaa voi helposti kuljettaa repussa ja laittaa päälle uudestaan ??ilman silittämistä. Ps. kaikki tällä sivulla näkyvät kuvat paidasta on otettu ilman silitysraudan käyttöä tai höyryttämistä.
Upea suoristuskyky
Tuntien käytönkin jälkeen kosteutta hylkivä kangas saa paidan tuntumaan siltä, ??että otit sen kaapista tuoreena aamulla.
Näytetään 1 - 30 / 40 tuotteesta
Näytetään 1 - 30 / 40 tuotteesta