TIETOA MEISTÄ

 

 
 
 
 
 
 

Virallinen tavarantoimittaja

 

Yritysasiakkaat


Solmimme vuonna 2012 ensimmäisen puitesopimuksen Norjan poliisin kanssa itse suunnittelemistamme laukuista. Työskentelemme tuote- ja konseptikehityksen parissa ja olemme nykyisin Pohjoismaissa monien julkisten puitesopimuksien ylpeä tavarantoimittaja. Julkisille yksiköille mahdollisia vaihtoehtoja ovat EHF ja ennakkohyväksytty luotto. Sopimuksen mukaan voimme toimittaa myös laajempaa valikoimaa kuin verkkokaupassamme on saatavilla.

Lisätietoja ja tiedustelut: sales@milrab.fi.

 
 

SIJOITTAJASUHTEET

 

Visio


Milrabin vision mukaan varusteet eivät saa asettaa rajoja, ja työskentelemme koko ajan tarjotaksemme asiakkaillemme parhaat tuotteet ja ratkaisut. Asetamme pitkän tähtäimen tavoitteita ja toimimme strategisesti saavuttaaksemme ne. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa, mutta kunnianhimoiset tavoitteemme yltävät kauas Pohjoismaiden ulkopuolelle.

 

Hallitus
 

 

Advisory board
 

 
 

YHTEISTYÖBRÄNDIT

 

 
 

Yhteiskuntavastuu

 

 
 

Asiakaskokemus

 

Tavoitteenamme on aina ollut luoda sellainen verkkokauppa, jossa myös itse tekisimme mielellämme ostoksia. Salamannopea toimitus, hyvä tiedonkulku ja yksinkertainen palautusjärjestelmä ovat toimintamme kulmakivet. Ne ovat tuoneet meille lukuisia palkintoja ja paljon myönteisiä asiakasarvioita, joista olemme erittäin ylpeitä.


 

 

Lehdistö ja media
 

Tule lähettilääksi


Onko sinulla Instagram- tai Youtube-tili tai blogi, joka mielestäsi vastaa Milrabin tuotemerkkiä ja arvoja? Etsimme jatkuvasti uusia ja jännittäviä yhteistyökumppaneita.

Lisätiedot ja tiedustelut: media@milrab.fi.