Milrab toimittaa varusteita ulkoilmaelämään, treenamiseen ja taktiseen käyttöön. 

Lue historiastamme täältä:

Bæreutrustning

Milrab perustettiin syksyllä 2005 Norjassa. Koko juttu alkoi kuitenkin paljon aiemmin... Kaikki alkoi kiinnostuksesta haasteisiin, kovaan rasitukseen ja rajojen rikkomiseen. Ajatuksesta, että voi tuntea tyydytystä siitä, kun on selvinnyt jostakin, minkä ei uskonut olevan mahdollista, tai kokeillut jotain aivan uutta. Olemme oppineet, että tärkeintä tavoitteen saavuttamisen kannalta on tavoitteeseen kuljettava matka. Juuri tähän matkaan keskityimme, kun aloitimme toimintamme vuonna 2005, ja siihen keskitymme edelleen yhä tänäkin päivänä.

Aloitimme etsimällä taktisia varusteita, jotka täyttivät puolustusvoimien erikoisjoukkujen vaatimukset. Taktiset varusteet tarkoittavat varusteita, jotka kestävät kovaa rasitusta ja toimivat optimaalisesti vaativissa tilanteissa. Se ei kuitenkaan jäänyt siihen. Kun monet eliittisotilaat tulivat kotiin komennukseltaan, tajusivat he nopeasti, että "tavalliset" varusteet eivät enää täyttäneet arkipäivän vaatimuksia. Kotona käytettävistä kelloista uupui oleellisia toimintoja ja treenivaatteet tuntuivat painavilta ja niiden ilmanvaihto oli huono. Sotilaat tiesivät mikä merkitys oikeilla varusteilla on ja he tyytyisivät vain parhaaseen.

Taktisk
Trening

Tämä sai meidät tajuamaan, että hyvien varusteiden pitäisi olla kaikkien saatavilla, ei pelkästään erikoisjoukkojen. Tiedämme, että matkalla tavoitteeseen tarvitaan keskittymistä ja tahdonvoimaa, ja että tyydytyksen tunne tulee vasta, kun olet lähes luovuttanut, mutta onnistut silti jatkamaan eteenpäin. Kaikki omaavat tämän ominaisuuden, ja me haluamme olla mukana rankalla matkalla kohti tavoitettasi. Meille on kyse siitä, että varusteet eivät aseta rajoja. Tätä me kutsumme Gears You There -periaatteeksi.

instagram