Ole hyvä ja odota...

LYNX

Raven
Nyt julkaisemme uutiset Lynxin Ravenista! Raven-paita näyttää klassiselta, mutta ajattoman designin takana on useita ainutlaatuisia yksityiskohtia. Klikkaa painiketta nähdäksesi paidat tai vieritä alaspäin lukeaksesi lisää.
 
Klassinen ja ajaton paita, joka on huippulaatua

Sitä voi käyttää niin ikään töissä, juhlissa kuin myös tunturivaelluksilla. Paita näyttää klassiselta, mutta ajattoman designin taustalla on piilossa ainutlatuisia yksityiskohtia. Korkealla suoritustasolla paita pitää muotonsa ja ohjaa kosteutta kankaan ulkopintaan, joten pysyt kuivana. Jotta voit käyttää paitaa liikkuessasi, on paidassa erityisen hyvät tuuletusominaisuudet, minkä ansiosta se tuntuu ilmaisalta päällä ja siinä on nelisuuntainen jousto, joten voit liikkua vapaasti.
 
 
 
 
 
Odotin paidalta paljon ennen sen saamista. Se maksoi hieman ekstraa ja toivoin sen olevan rahan arvoinen. Paita ei vain täyttänyt odotuksiani vaan siitä tuli ykköseni vaatekaapissa. Kahden viikon jälkeen minun oli pakko tulla kirjoittamaan tänne kommentti, kuinka tyytyväinen olen, vaikka ajattelin odottaa, että olen käyttänyt sitä vielä pidempään. Paita on nerokas ja vaikka hikoilisit paljonkin, niin paita pysyy muodossaan ja "kuivaa taas" tuntumatta tahmealta ja haisematta.
 
Löydä suosikkisi

Paita on saatavilla kolmella eri värillä: Caviar Black, Sky Blue sekä klassinen Bright White.
Kokeile paitaa ilmaiseksi, ja palauta jos et ole tyytyväinen. Kokeile ensimmäisten joukossa uusinta tuotemerkkiä.

 
Ensiluokkaisia toimintoja
 
 

Kosteutta kuljettava

Ravenissa on erityisen hyvä tuuletusominaisuus, samalla kun se kuljettaa kosteutta paidan ulkopuolelle. Paitaan ei jää hikiläikkiä eikä hienhajua.

 
 

Nelisuuntainen jousto

Tarpeetonta mainita, mutta tämän paidan joustavuus antaa erityisen hyvän liikkuvuuden. Tämän vuoksi Raven on mukava ja monipuolinen. Materiaali ei myöskään rypisty ja paitaa ei siksi tarvitse silittää.

 
 

Piilotetut nepparit

Viisi piilotettua nepparia takaavat, että paita pysyy napitettuna joka kerta. Nepparit estävät myös sen, että nappien väliin tulee aukko.

 
 
Upeita arvosteluja
"Toinen Ravenini, yksinkertainen ja hyvä, paras paita, mitä olen kokeillut."

"Täydellinen paita, joka kaikilla pitäisi olla. Istuu todella hyvin samalla kun kangas tekee tehtävänsä ja auttaa säätelemään lämpötiloja kesähelteellä!!"
 
"Menemme mihin tahansa ja otamme vastaan haasteita kehittääksemme ja tehdäksemme kaikkien aikojen monipuolisempia vaatteita"
 


Lynxin tarina alkoi kahden veljen tarinalla vuonna 2014. Kaksi veljestä matkusti maailmaa ympäri vieraillen useammassa melkoisen vaativissa kaupungeissa vain kuusi vaatekappaletta mukana. Siitä lähtien tavoitteena on ollut tehdä klassisia ja ajattomia vaatteita, joissa on toiminnalliset ja tekniset ominaisuudet erittäin monipuolista käyttöä varten. Kummallakaan heistä ei ollut kokemusta vaatteiden valmistuksesta, mutta he saivat arvokasta tietoa matkan varrella.
 
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotteesta