Ole hyvä ja odota...
Olet tässä GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle - Kello - Keltainen (010-01746-06)
-24%

GARMIN Forerunner 935 Tri Bundle Kello - Keltainen

Tuotekoodi:
010-01746-06
EAN:
753759170400

Forerunner 935 -kellolla saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikasta, rannesykemittarista, harjoittelun tilasta, FTP-tasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Paljon urheilevat haluavat aina parantaa vanhoja tuloksiaan.
Suositushinta 669,00 €
Nyt 510,00 €
Säästä 159,00 €
Määrä
Varastossa 7 Lähetys samana arkipäivänä

Huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkello, joka mittaa sykkeen ranteesta

 • Monipuoliset juoksu- ja monilajitoiminnot kellossa, jota on miellyttävä käyttää koko päivän, sillä se painaa vain 49 grammaa
 • Sisäinen ilmanpainemittari kertoo korkeuden muutoksista, kun taas korkeusmittari ja elektroninen kompassi pitävät kulkusuunnassa.
 • Auttaa arvioimaan, harjoitteletko liian paljon vai liian vähän ja tarjoaa myös muita toimintoja suoritustesi tarkkailuun
 • Antaa juoksusta, pyöräilystä ja uinnista tärkeitä dynamiikkatietoja, kuten maakosketuksen keston tasapainon, askeleen pituuden ja pystysuhteen
 • Akunkesto: enintään 2 viikkoa kellotilassa, enintään 24 tuntia GPS-tilassa , enintään 50 tuntia UltraTrac™-tilassa (käytettäessä rannesykemittausta), tai enintään 60 tuntia UltraTrac™-tilassa (ilman rannesykemittausta)

Forerunner 935 -kellolla saat runsaasti tietoa esimerkiksi juoksudynamiikasta, rannesykemittarista, harjoittelun tilasta, FTP-tasosta ja maksimaalisesta hapenottokyvystä. Paljon urheilevat haluavat aina parantaa vanhoja tuloksiaan. Tällä huippuluokan GPS-juoksu-/triathlonkellolla hienosäädät sekä harjoittelua että palautumista ja kehityt entistäkin paremmaksi.

Sopii sekä ranteeseesi että tyyliisi

Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello on kevyt ja mukava, joten sitä voi käyttää vaikka koko päivän. 935 sopii yhteen Garminin helposti vaihdettavien QuickFit™-hihnojen kanssa. Löydät jokaisen tilanteeseen sopivan hihnan, esimerkiksi sporttisen silikonisen, klassisen nahkaisen tai tyylikkään metallisen.

QuickFit bands

Tarkkaile suoritusta, harjoittelua ja palautumista

Miten tehokas nykyinen harjoittelusuunnitelmasi on? Forerunner 935 auttaa sinua tarkkailemaan harjoitteluasi ja palautumistasi, jotta pystyt valmistautumaan kisoihin tai harjoittelujaksoon tehokkaammin. Harjoittelun tila on uusi suorituksen seurantaan tarkoitettu työkalu, joka arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja kertoo, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. Uusi anaerobinenharjoitusvaikutustoiminto kertoo harjoittelun olennaisesta osa-alueesta eli siitä, miten se auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kokonaiskuormittavuutta, joka tarkoittaa harjoittelun määrää viimeisen 7 päivän aikana. Kello vertaa sitä omalle kuntotasollesi ja aiempaan harjoitteluusi optimaalisimpaan alueeseen.

Training Status

Analysoi tekniikkaasi

Garminin avulla saat helposti tiedot, joita tarvitset tekniikkasi kehittämiseen. Forerunner 935 mittaa tärkeitä juoksun metriikoita2, joiden perusteella voit analysoida suoritustasi. Biomekaaniset mittaukset, kuten askeltiheys, askeleen pituus, maakosketuksen kesto ja tasapaino, pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde, antavat tarkan kuvan juoksutyylistä ja auttavat menestymään paremmin kisapäivänä. Saat metriikkatietoja myös yhteensopivasta sykevyöstä2 tai pienikokoisesta juoksun dynamiikka-anturista, joka on helppo kiinnittää vyötärölle. Voit hyödyntää ominaisuuksia myös pyöräily- ja uintiharjoittelussa. Forerunner 935 seuraa uidessasi muun muassa matkaa, tahtia ja vetojen määrää.

Running Dynamics Pod

Yhdellä latauksella pitempään

Akku kestää pisimmissäkin harjoituksissa, ja siihen voit luottaa myös ironman triathlon- ja ultramaratonkisoissa. Forerunner 935 -kellon akku kestää jopa 24 tuntia GPS-tilassa ja jopa 60 tuntia UltraTrac-virransäästötilassa. Jos käytät sitä päivittäin älykellona, yksi lataus riittää jopa 2 viikon käyttöön.

Juoksuun, sprinttiin, uintiin, pyöräilyyn, triathloniin

Rutiini on kaikkea muuta kuin rutiinia. Forerunner 935 -kellon avulla voit tehdä muutoksia helposti, koska kellossa on sisäiset suoritusprofiilit juoksua (sisätiloissa/ulkona), pyöräilyä (sisätiloissa/ulkona), uintia (altaassa/avovedessä), murtomaahiihtoa, melontalajeja, polkujuoksua, patikointia ja voimaharjoittelua varten.

Automaattisen monilajitoiminnon ansiosta voit vaihtaa lajia yhdellä painalluksella brick-harjoitusten sekä duathlon- ja triathlon-kilpailujen yhteydessä. 935 tukee vaativia juoksu-, pyöräily- ja allasuintiharjoituksia. Luo omia harjoituksiasi tai lataa niitä maksutta verkon Garmin Connect -kuntoiluyhteisöstä. Tarkastele sitten aiempia harjoituksiasi sovelluksessa tai hae lisämotivaatiota jakamalla ne perheesi ja ystäviesi kanssa.

Training Status

Älykkäämmät yhteydet

Kelloosi saamat älykkäät ilmoitukset ovat vasta alkua. Kun pariliität Forerunner 935 -kellosi yhteensopivaan älypuhelimeen3, voit tehdä automaattisia latauksia Garmin Connect -palveluun ja saat käyttöösi ääniopastuksen ja musiikin hallinnan. Läheisesi voivat seurata harjoituksiasi reaaliajassa LiveTrack-toiminnolla. Jos taas haluat itse seurata kavereidesi menoa, käytä GroupTrack-toimintoa.  Jos haluat ladata tietosi nopeasti pilvipalveluun tai sieltä pois nopealla Wi-Fi®-yhteydellä, 935-kellolla sekin onnistuu.

Seuraa sydäntäsi

Rannesykemittari on ehkä helppo ratkaisu kisapäivänä, kun haluat liikkua vapaasti, mutta Forerunner 935 -kellolla ja yhteensopivalla sykevyöllä saat käyttöösi paljon enemmän tietoja. Sykevyö (esimerkiksi HRM-Run tai HRM-Tri) tuo käyttöösi lisäominaisuuksia, kuten maitohappokynnyksen ja SV-stressitestin (SV on lyhenne sanoista sykkeen vaihtelu).

Training Status

Täysillä myös tuntemattomilla seuduilla

Forerunner 935 -kello mukanasi voit harjoitella missä tahansa, sillä GPS ja GLONASS yhdessä toimivat haastavissa ympäristöissä paremmin kuin GPS yksinään. Sisäinen ilmanpainemittari taas kertoo korkeustiedot reaaliajassa. Millaisia suorituksia 935-kellolla voi seurata? Lähes millaisia tahansa! Triathlon on vasta alkua, sillä kello tukee myös esimerkiksi vaeltamista, soutua, golfia, hiihtoa ja suppailua.

Mukauta ja liitä

Forerunner 935 -GPS-juoksu-/triathlonkello synkronoituu automaattisesti Garmin Connect -palveluun, maksuttomaan verkossa toimivaan kuntoiluyhteisöön, jossa voit tarkkailla edistymistäsi ja jakaa tietojasi sosiaalisessa mediassa. Kirjaudu Garmin Connect -palveluun pöytätietokoneeltasi tai lataa Garmin Connect™Mobile -sovellus yhteensopivaan älypuhelimeen. Voit mukauttaa laitettasi tietokentillä, maksuttomilla NUUN-kellotauluilla ja jopa Uberin ja Accuweatherin kaltaisilla sovelluksilla. Kaiken tämän saat Connect IQ™ -kaupasta.

Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile   Garmin Connect Mobile

Vielä muutama lisäominaisuus

Forerunner 935 pysyy vauhdissa koko päivän, kuten sinäkin. Tämä kello on erinomainen kumppani myös palautumiseen, koska se seuraa aktiivisuuttasi vuorokauden ympäri ja tarkkailee askeleita, kaloreita ja unta. Se on lisäksi yhteensopiva Varia-pyöräilytuotteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi takatutka, älykkäät pyöränvalot ja Varia Vision -ajolasinäyttö. Täydennä pyöräilypakettiasi poljinperustaisilla tehomittareilla. Vector 2 on kaksianturinen ja 2S yksianturinen mittari. Saumattomasti Forerunner-laitteeseen pariliitettävällä Vector 2 -mittarilla näet käytetyn voiman, poljinnopeuden, vasemman/oikean jalan tasapainon sekä pyöräilyn dynamiikkatiedot, joten tiedät, miten ja missä voimaa on käytetty.

Tee jokaisesta päivästä kilpailu

Strava Live Segments -osuuksien avulla päihität aiemmat tuloksesi. Strava Premium -jäsenet voivat synkronoida juoksu- ja pyöräilyosuutensa 935-kelloon ja saada reaaliaikaista palautetta suorituksen aikana. Lisäksi saat hälytykset lähdöistä ja saapumisista, voit tarkastella sijoitustaulukoita ja tarkistaa, miten nykyinen suorituksesi vertautuu omaan ennätykseesi.

Strava Live Segments

TrainingPeaks tekee suunnitelmista todellisuutta

Mikään ei ole hienompaa kuin täydellisesti onnistunut harjoitus. TrainingPeaks Connect IQ -sovelluksella voit tarkastella päivän harjoituksiasi suoraan Forerunner 935 -kellossa. Laite opastaa sinua harjoituksissa reaaliaikaisesti ja hakee sekä tehotavoitteet että intervallien kestot suoraan TrainingPeaks-sovelluksesta. Harjoituksen jälkeen kello synkronoituu automaattisesti TrainingPeaks-sovelluksen kanssa, jossa voit analysoida suoritustasi yksityiskohtaisesti ja tarkkailla edistymistäsi tavoitteitasi kohti.

Juoksuteho

Lisää tehotiedot harjoitteluusi lataamalla Running Power -sovellus Connect IQ -kaupasta yhteensopivaan kelloon. Garmin Labsin kehittämä Running Power -sovellus määrittää mittaustietojen (kuten tahdin, pystysuuntaisen liikehdinnän, kaltevuuden ja jopa paikallisten tuuliolosuhteiden) perusteella, miten paljon voimaa kohdistat maahan juostettasi. Kun tiedät, miten paljon tehoa kulutat kullakin hetkellä, pystyt säätelemään tahtiasi entistä paremmin ja välttää väsymistä. Paras puoli? Jos sinulla on jo oikeanlaisia Garmin-laitteita, voit lisätä tehomittauksen juoksuusi maksutta. Tarvitset vain jonkin näistä laitteista: fēnix® 5/fēnix 5S/ fēnix 5X, fēnix Chronos, Forerunner® 935 ja yhden näistä kolmesta lisävarusteesta: HRM-Run™, HRM-Tri™ tai juoksun dynamiikka-anturi. Lisätietoja on juoksumittauksia koskevalla sivulla.

Yleiset

Linssin materiaali

lasi

Kehyksen materiaali

kuituvahvisteinen polymeeri

Kotelon materiaalikuituvahvisteinen polymeeri
QuickFit-kellonhihnat

kyllä (22 mm)

Hihnan materiaali

silikoni

Kotelon koko, L x P x K

47 x 47 x 13,9 mm

Näytön koko, LxK30,5 mm
Näytön tarkkuus, LxKhalkaisija 240 kuvapistettä
Näytön tyyppiauringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel)
Paino49 g
AkunkestoEnintään 2 viikkoa kellotilassa, enintään 24 tuntia GPS-tilassa , enintään 50 tuntia UltraTrac™-tilassa (käytettäessä rannesykemittausta), tai enintään 60 tuntia UltraTrac™-tilassa (ilman rannesykemittausta)
Vesiluokitus5 ATM
Värinäyttö
Muisti/historia64 Mt

Kellotoiminnot

Aika/päiväysMukana päivämäärä ja herätys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/-laskuajat

Anturit

GPS
GLONASS
Galileo
Garmin Elevate-rannesykemittari
Barometrinen korkeusmittari
Kompassi
Gyroskooppi
Kiihtyvyysmittari
Lämpömittari

Päivittäiset älyominaisuudet

YhteydetBluetooth® Smart, ANT+™, Wi-Fi®
Connect IQ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
Älykkäät ilmoitukset
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Puhelimen etsiminen
Etsi kello -toiminto
VIRB®-etäkäyttö
Älypuhelimen yhteensopivuusiPhone®, Android™, Windows®
Yhteensopiva Garmin Connect Mobilen kanssa

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet

LiveTrack
Group LiveTrack

Aktiivisuuden seurantaominaisuudet

Askellaskuri
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan)
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen)
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja)
Kulutetut kalorit
Kiivetyt kerrokset
Kuljettu matka
Tehominuutit
TrueUp
Move IQ
KuntoikäKyllä (sovelluksessa)
Koko päivän stressi seuranta

Gym & Fitness Equipment

Käytettävissä olevat kuntosalin suoritusprofiilitIndoor Rowing, Strength Training and Cardio Training
Cardio workouts
Voimaharjoitukset
Automaattinen toistojen laskeminen

Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet

GPS-nopeus ja -matka
Mukautettavat tietosivut
Mukautettavat suoritusprofiilit
Auto Pause®
Intervalliharjoittelu
Vaativat harjoitukset
Ladattavat harjoitusohjelmat
Auto Lap®
Manuaalinen kierros
Määritettävät kierroshälytykset
Maksimaalinen hapenottokyky
Harjoittelun tila (näet, harjoitteletko tehokkaasti, seuraamalla harjoittelutietoja, kuten maksimaalista hapenottokykyä ja anaerobista kynnystä, ja vertaamalla niitä viimeaikaisiin tietoihin)
Harjoittelun kuormittavuus (mittaa sykkeen ja maksimaalisen hapenottokyvyn tietojen perusteella tehosi 28 päivän ajalta ja varmistaa, että olet optimaalisella alueella tavoitteesi saavuttamisen suhteen)
Harjoitusvaikutus (aerobinen)
Harjoitusvaikutus (anaerobinen)
Mukautettavat hälytykset
Ääniopasteet
Loppuaika
Virtual Partner
Virtual Racer™
Automaattiset monilajisuoritukset
Manuaaliset monilajisuoritukset
Reitin opastus
Osuudet (Live, Garmin)
Strava-ominaisuudet (Beacon, reaaliaikaiset osuudet)
Kosketus- ja/tai painikelukitus
Pikanäppäimet
Automaattinen vieritys
Suoritushistoria kellossa
Physio TrueUp

Sykeominaisuudet

Sykealueet
SY-hälytykset
SY-kalorit
% maksimisykkeestä
% SYR
Palautumisaika
Automaattinen maksimisyke
SV-stressitesti (mittaa sykevaihtelun, kun seisot paikallasi 3 minuutin ajan ja arvioi stressitasosi. Asteikko on 1–100, ja pieni pistemäärä merkitsee vähäistä stressitasoa)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
HR Broadcast (lähettää syketiedot ANT+-yhteydellä pariliitettyihin laitteisiin)

Juoksuominaisuudet

Käytettävissä olevat juoksuprofiilit

Juoksu, sisäjuoksu, polkujuoksu

GPS-perustainen matka, kesto ja tahti
Juoksun dynamiikkakyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde (juoksuliikkeen joustavuus ja etu suhteessa askeleen pituuteen)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Maakosketuksen kesto ja tasapaino (näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Askeleen pituus (reaaliaikainen)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Suoritustaso (vertaa 6–20 minuutin juoksun jälkeen reaaliaikaista suoritustasoasi keskimääräiseen kuntotasoosi)
Anaerobinen kynnys (arvioi tahdin ja sykkeen analyysin avulla pisteen, jossa lihakset alkavat väsyä nopeasti)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Juoksuharjoitukset
Kilpailuennuste
Tukee nopeus- ja askeltiheysanturia (anturilla)

Golfominaisuudet

Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle)
Etäisyys layupeihin/doglegeihin
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä)Automaattinen
Digitaalinen tuloskorttikyllä
Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat)
Garmin AutoShot™
Viheriönäkymä ja manuaalinen lipun sijoittelu
Esteet ja kenttäkohteet
TruSwing™-yhteensopiva
Kierroksen ajanotto/matkamittari

Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Käytettävissä olevat ulkoilu- ja vapaa-aikaprofiilit

Patikointi, kiipeily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, sisäsoutu, jumpmaster, taktinen harjoittelu

Navigointipisteestä pisteeseen
Reaaliaikainen jälkiloki
Paluu alkuun
TracBack®
UltraTrac mode
Korkeusprofiili
Matka määränpäähän
Ilmanpainetrendien osoitin
Polkujuoksun automaattinen nousu
Pystynopeus
Kokonaisnousu/-lasku
BaseCamp-yhteensopiva
GPS-koordinaatit
Projisoitu reittipiste
Tähtää ja mene
Pinta-alamittauskyllä (Connect IQ™)
Metsästys-/kalastuskalenterikyllä (Connect IQ™)
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotkyllä (Connect IQ™)
Kaksois-Grid-koordinaatit

Pyöräilyominaisuudet

Käytettävissä olevat pyöräilyprofiilit

Pyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily

Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi)
Pyöräilykierros ja kierroksen enimmäisvoima (voima-anturilla)
Kilpailu suoritusta vastaan
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi)
FTP (Functional Threshold Power)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Vector™-yhteensopiva
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot)
Varia Vision™ -yhteensopiva (aurinkolasinäyttö)
Tukee Varia™-tutkaa (takatutka)
Tukee Varia™-valoja
Askeltiheys (reaaliaikainen askelmäärä minuutissa)

kyllä (ANT+™- ja Bluetooth® Smart -anturit)

Uintiominaisuudet

Käytettävissä olevat uintiprofiilit

Allasuinti, avovesiuinti

Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Vetotyypin tunnistus (vapaa, selkä, rinta, perhonen)
Uintitehokkuus (SWOLF)
Harjoitusten kirjaus
Uintiharjoitukset
Syke (reaaliaikainen levon aikana, intervallien ja harjoitusten tilastot levon aikana ja automaattinen sykkeen lataus uinnin jälkeen)kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)

Yhteydet

Älypuhelimen yhteensopivuusiPhone®, Android™, Windows®

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Fysiologiset mittaukset: kyllä (palautumisaika, anaerobinen kynnys, FTP, SV-stressitesti, maksimaalinen hapenottokyky juostessa ja pyöräillessä, kilpailuennuste, harjoittelun tila, harjoittelun kuormittavuus, anaerobinen harjoitusvaikutus)
 • Juoksun dynamiikka (lisävarusteen kanssa)
 • Suoritustaso
 • Liitännät: USB, Wi-Fi® ja Bluetooth®
 • Juoksu-/kävelytoiminto: kyllä
 • Tavoite-/loppuajan asetus: kyllä
 • Mukautetut hälytykset: kyllä
 • Mukautettava kierrosnäyttö
 • Connect IQ -tuki: kyllä (kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
 • Langaton yhteys: kyllä
 • UltraTrac: kyllä

Pakkauksessa: 

 • Forerunner 935 -GPS-kello
 • 1 pakkaus lisähihnoja (musta)
 • HRM-Tri-mittari
 • HRM-Swim-mittari
 • Pikakiinnityssarja
 • Latauskaapeli
 • Oppaat

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä