Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Kellot & Lasit Kellot Urheilukellot GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)
GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon (010-01988-21)

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan - Kello - Carbon

Tuotekoodi:
010-01988-21
EAN:
753759268954

Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat ja reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua. Tämän version mukana tulee kehys DLC-titaanista.
  • Watch function Bluetooth, Pulssensor, Betaling, Barometer, Høydemåler, Smartfunksjoner, Kaloriforbruk, Musikk, GPS, Kompass
  • Watch size Normal
  • Type Sportsklokker

GARMIN fenix 5 Plus Sapphire DLC-titan

  • Tämän version mukana tulee kehys DLC-titaanista.
  • Ensiluokkainen GPS-monilajiälykello rannesykemittaustekniikalla1 ja värillisillä TopoActive Europe -kartoilla. Tarjoaa suosioon perustuvan Trendline™-reitityksen, joka auttaa löytämään parhaat reitit ja seuraamaan niitä
  • Sopii seikkailijoille, jotka hakevat erittäin kestävää laitetta. Kehys, painikkeet ja takakansi ovat ruostumatonta terästä tai DLC-titaania (Diamond-Like Carbon)
  • Soita suosikkimusiikkia kellostasi ilman puhelinta ja yhdistä Bluetooth®-kuulokkeet (myydään erikseen) langattomasti2
  • Garmin Pay™ -toiminto. Lähimaksuratkaisun3 ansiosta voit maksaa kätevästi kellolla ja jättää käteisen ja kortit kotiin
  • Sisäänrakennettuihin navigointiantureihin sisältyvät kolmiakselinen kompassi, gyroskooppi ja barometrinen korkeusmittari sekä satelliittijärjestelmät (GPS, GLONASS and Galileo), jotka mahdollistavat seurannan haastavammissa ympäristöissä kuin pelkkä GPS
  • Akun suorituskyky:4 jopa 10 päivää älykellotilassa ja 8 tuntia GPS-tilassa käytettäessä musiikkitoimintoa (asetuksista riippuen)


fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat urheilijoille ja ulkoilijoille tehokas tapa päihittää eilisen tulokset ja ottaa kartat ja musiikki mukaan. Nämä kestävät, ensiluokkaisesti valmistetut kellot tarjoavat värilliset kartat ja reitityksen, rannesykemittauksen ja tallennustilan jopa 500 musiikkikappaleelle. Lisäksi kello tukee Garmin Pay -lähimaksua.


Tiekartta menestykseen

Olitpa kaupungissa tai vaelluspolulla, kaikki fēnix 5 Plus -sarjan kellot tarjoavat sisäiset kartta- ja navigointitoiminnot, jotka auttavat pitämään sinut kartalla ja reitillä. Esiladatut täysväriset TopoActive Europe -kartat on optimoitu siten, että näet navigointi- ja paikannustiedot yhdellä silmäyksellä. Juoksun ja pyöräilyn harrastajille on tarjolla suosioon perustuva Trendline-reititys, joka hyödyntää miljoonia kilometrejä Garmin Connect™ -palvelun keräämiä tietoja. Se auttaa sinua juoksemaan ja pyöräilemään kuten paikalliset – matkustitpa missä tahansa.


Ensiluokkaiset materiaalit, taattu suorituskyky

fēnix 5 Plus -sarjan kellot on suunniteltu kestämään seikkailuja. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistetut kellot ovat saatavilla erilaisilla viimeistelyillä, mukaan lukien PVD-päällystetty ruostumaton teräs ja DLC-titaanikehys. Kirkas, tarkka ja transflektiivinen Garmin Chroma Display™ -värinäyttö, jossa on LED-taustavalo, varmistaa erinomaisen luettavuuden kaikissa valaistusolosuhteissa – myös häikäisevässä auringonvalossa. Naarmuuntumaton kupumainen safiirilasilinssi on saatavilla useisiin fēnix 5 Plus -sarjan malleihin.


Parannettu satelliittiyhteys

Jokaisessa fēnix 5 Plus -kellossa on GPS- ja GLONASS-yhteensopivuuden lisäksi Galileo-satelliittivastaanotin, joka auttaa muodostamaan yhteyden haastavimmissakin ympäristöissä. Karttapohjaisen opastuksen lisäksi kussakin kellossa on edistyneet ABC-anturit (korkeusmittari, ilmanpainemittari ja kompassi) tilannetietoisuuden parantamiseen ulkotiloissa. Sisäinen korkeusmittari näyttää korkeustiedot ja seuraa tarkasti nousua ja laskua esimerkiksi patikoitaessa, ja kallistuksen kompensointia käyttävä kolmiakselinen sähköinen kompassi osoittaa kulkusuuntasi niin liikkeellä kuin paikalla ollessasi.


Edistyneet suorituskykymittarit

Kaikki fēnix 5 Plus -sarjan kellot ovat täynnä edistyneitä harjoittelutoimintoja, joiden avulla voit seurata kuntoasi ja suorituskykyäsi. Hyödynnä fysiologisia mittauksia, juoksudynamiikkaa ja muita ominaisuuksia, jotka seuraavat harjoitustilastojasi, mittaavat edistystäsi ja hienosäätävät asentoasi. Harjoittelun tila arvioi aiempia harjoituksiasi ja tehotietojasi automaattisesti ja ilmaisee, harjoitteletko tehokkaasti, juuri sopivasti tai liikaa. An Anaerobinen harjoitusvaikutusanturi auttaa sinua näkemään, kuinka harjoittelu auttaa sinua ylittämään omat rajasi. Voit myös tarkkailla harjoittelun kuormittavuutta. Kello sisältää erityiset esiladatut suoritusprofiilit esimerkiksi uintia, juoksua, pyöräilyä, patikointia, hiihtoa, soutua ja suppailua varten. Voit lisätä motivaatiotasi lataamalla vaativia harjoituksia ja harjoitusohjelmia laitteeseen Garmin Connectista.


ClimbPro-nousujenhallinta

Tämä erityinen nousutoiminto tarjoaa reaaliaikaista tietoa valmiiksi ladatun suorituksen tämänhetkisistä ja tulevista nousuista. Voit käyttää sitä niin pitkillä juoksulenkeillä kuin maastopyöräillessä ja tieajossa.


Rannesykemittari

Elevate™-rannesykemittaustekniikan ansiosta voit seurata syketietojasi ilman sykevyötä. Kello laskee askeleita ja tarkkailee unta. Lisäksi se laskee syketietojen perusteella kulutetut kalorit ja arvioi kuntoilusuorituksen tehon. Se mittaa myös sykevaihtelua ja laskee sen perusteella stressitason, jonka avulla voit arvioida, minkä tasoiseen suoritukseen kehosi on valmis.


Harjoittelusi musiikkiraita

Onko sinulla suosikkikappale, joka saa sykkeesi kohoamaan kilpailua tai kovaa harjoittelua varten? Nyt fēnix 5 Plus tarjoaa musiikin kuuntelumahdollisuuden ilman puhelinta. Voit tallentaa jopa 500 kappaletta suoraan kelloosi. Musiikin tallentaminen ja suosikkiesi lisääminen jonoon on helppoa. Voit kuunnella niitä missä ja milloin tahansa langattomien Bluetooth-kuulokkeiden avulla (myydään erikseen). Voit jopa synkronoida laatimasi soittolistat tietyistä musiikin suoratoistopalveluista5 kelloosi ilman mainoksia. Nyt voit siis jättää puhelimen kotiin lähtiessäsi lenkille, koska juoksuasi siivittävä musiikki on käytettävissä suoraan ranteessasi.


Maksa kädenheilautuksella

fēnix 5 Plus on suunniteltu aktiiviseen elämäntapaan, ja siksi se tarjoaa myös Garmin Pay -lähimaksun. Älä tuhlaa aikaa kassajonossa – maksa ostoksesi sillä ja jätä käteinen ja kortit kotiin. Se toimii lähes kaikkien lähimaksupäätteiden kanssa.


Pysy yhteydessä älykkäästi

Kaikki fēnix 5 Plus -sarjan mallit tukevat älykkäitä ilmoituksia, kun ne on pariliitetty yhteensopivaan laitteeseen.6 Voit vastaanottaa sähköposteja, tekstiviestejä ja hälytyksiä suoraan kelloosi – olitpa lenkillä, golfkentällä tai yksinkertaisesti muualla kuin työpöytäsi ääressä. Muita yhteysominaisuuksia ovat automaattiset lataukset Garmin Connect -yhteisöön, reaaliaikainen jäljitys, GroupTrack7 ja jako yhteisöpalveluissa maksuttomien Garmin Connect- ja Garmin Connect Mobile -sovellusten kautta.


Mukautetut sovellukset, kellotaulut ja hihnat

Voit mukauttaa kaikkia fēnix-kelloja Connect IQ™ -kaupan maksuttomilla latauksilla. Voit vaihtaa kellotaulua, lisätä tietokenttiä ja hankkia sovelluksia ja widgetejä, joista näet tiedot nopeasti. Saatavilla on laaja valikoima nahkaisia, metallisia ja silikonisia QuickFit®-hihnoja, joilla voit mukauttaa tyyliäsi lajin tai suorituksen mukaan. Muutokseen ei tarvita työkaluja. Vaihda vain hihna napsauttamalla laite paikalleen ja jatka menoa. Garmin tarjoaa persoonallisuuteesi ja omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon.


Juoksuteho

Lisää tehotiedot harjoitteluusi lataamalla Running Power -sovellus Connect IQ -kaupasta yhteensopivaan kelloon. Garmin Labsin kehittämä sovellus määrittää mittaustietojen (kuten tahdin, pystysuuntaisen liikehdinnän, kaltevuuden ja jopa paikallisten tuuliolosuhteiden) perusteella, miten paljon voimaa kohdistat maahan juostettasi. Kun tiedät, miten paljon tehoa kulutat kullakin hetkellä, pystyt säätelemään tahtiasi entistä paremmin ja välttämään väsymistä. Paras puoli? Jos sinulla on jo oikeanlaisia Garmin-laitteita, voit lisätä tehomittauksen juoksuusi maksutta. Tarvitset vain fēnix 5 -kellon ja jonkin näistä kolmesta lisävarusteesta: HRM-Run™, HRM-Tri™ tai juoksun dynamiikka-anturi. Lisätietoja.


Yleiset

Linssin materiaalikupumainen kemiallisesti vahvistettu lasi tai safiirikristalli
Kehyksen materiaaliruostumaton teräs tai titaani (voi sisältää nikkeliä)
Kotelon materiaalikuituvahvisteinen polymeeri ja metallinen takakansi
QuickFit™-kellonhihnatmukana (22 mm)
Hihnan materiaalisilikoni, nahka tai titaani
Kotelon koko, L x P x K47 x 47 x 15,8 mm
Paino titan76 g
Vesiluokitus10 ATM
Näytön tyyppiauringonpaisteessakin luettava, transflektiivinen MIP (memory-in-pixel))
Näytön koko, LxK1.2” (30.4 mm) diameter
Näytön tarkkuus, LxK240 x 240 kuvapistettä
Värinäyttö
AkunkestoÄlykellotila: jopa 12 päivää
GPS: jopa 18 tuntia
GPS ja musiikki: jopa 8 tuntia
UltraTrac-tila: jopa 42 tuntia
Muisti/historia16 Gt

Kellotoiminnot

Aika/päiväys
GPS-aikasynkronointi
Automaattinen kesäaika
Herätyskello
Ajastin
Sekuntikello
Auringonnousu-/-laskuajat

Anturit

GPS
GLONASS
Galileo
Garmin Elevate™-rannesykemittari
Barometrinen korkeusmittari
Kompassi
Gyroskooppi
Kiihtyvyysmittari
Lämpömittari

Päivittäiset älyominaisuudet

YhteydetBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (ladattavat kellotaulut, tietokentät, widgetit ja sovellukset)
Älykkäät ilmoitukset
Text response/reject phone call with text (Android™ only)
Kalenteri
Sää
Musiikin hallinta
Toistaa musiikkia
Musiikin tallennusJopa 500 kappaletta
Puhelimen etsiminen
Etsi kello -toiminto
VIRB®-etäkäyttö
Älypuhelimen yhteensopivuusiPhone®, Android™
Yhteensopiva Garmin Connect™ Mobilen kanssa
Garmin Pay™

Aktiivisuuden seurantaominaisuudet

Askellaskuri
Liikkumispalkki (näkyy laitteessa, kun olet ollut tietyn ajan paikallasi. Palkki nollataan kävelemällä muutaman minuutin ajan)
Automaattinen tavoite (oppii aktiivisuustasosi ja määrittää päivittäisen askeltavoitteen)
Levon seuranta (seuraa unen kokonaismäärää, liikejaksoja ja levollisen unen jaksoja)
Kulutetut kalorit
Kiivetyt kerrokset
Kuljettu matka
Tehominuutit
TrueUp™
Move IQ™
KuntoikäKyllä (sovelluksessa)
Koko päivän stressi seuranta

Fitness Equipment/Gym

Esiladatut kuntosalin suoritusprofiilitVoimaharjoittelu, kardioharjoittelu, crosstrainer-harjoittelu, portaiden nousu, kerrosten kiipeäminen, sisäsoutu ja jooga
Cardio workouts
Voimaharjoitukset
Automaattinen toistojen laskeminen

Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet

GPS-nopeus ja -matka
Mukautettavat tietosivut
Mukautettavat suoritusprofiilit
Auto Pause®
Intervalliharjoittelu
Vaativat harjoitukset
Ladattavat harjoitusohjelmat
Auto Lap®
Manuaalinen kierros
Määritettävät kierroshälytykset
Maksimaalinen hapenottokyky
Harjoittelun tila (näet, harjoitteletko tehokkaasti, seuraamalla harjoittelutietoja, kuten maksimaalista hapenottokykyä ja anaerobista kynnystä, ja vertaamalla niitä viimeaikaisiin tietoihin)
Harjoittelun kuormittavuus (mittaa sykkeen ja maksimaalisen hapenottokyvyn tietojen perusteella tehosi 28 päivän ajalta ja varmistaa, että olet optimaalisella alueella tavoitteesi saavuttamisen suhteen)
Harjoitusvaikutus (aerobinen)
Harjoitusvaikutus (anaerobinen)
Mukautettavat hälytykset
Ääniopasteet
Loppuaika
Virtual Partner
Virtual Racer™
Automaattiset monilajisuoritukset
Manuaaliset monilajisuoritukset
Reitin opastus
Osuudet (Live, Garmin)
Strava-ominaisuudet (Beacon, reaaliaikaiset osuudet)
LiveTrack
Group LiveTrack
Kiertomatkareitin luonti (juoksu/pyöräily)
Suosioon perustuva Trendline™-reititys
Kosketus- ja/tai painikelukitus
Pikanäppäimet
Automaattinen vieritys
Suoritushistoria kellossa

Sykeominaisuudet

Sykealueet
SY-hälytykset
SY-kalorit
% maksimisykkeestä
% SYR
Palautumisaika
Automaattinen maksimisyke
SV-stressitesti (mittaa sykevaihtelun, kun seisot paikallasi 3 minuutin ajan ja arvioi stressitasosi. Asteikko on 1–100, ja pieni pistemäärä merkitsee vähäistä stressitasoa)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Tallentaa sykkeen uinnin aikanakyllä (HRM-Tri- ja HRM-Swim-mittarilla)
HR Broadcast (lähettää syketiedot ANT+™-yhteydellä pariliitettyihin laitteisiin)

Juoksuominaisuudet

Esiladatut juoksuprofiilitJuoksu, sisäjuoksu, polkujuoksu
GPS-perustainen matka, kesto ja tahti
Juoksun dynamiikkakyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Pystysuuntainen liikehdintä ja pystysuhde (juoksuliikkeen joustavuus ja etu suhteessa askeleen pituuteen)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Maakosketuksen kesto ja tasapaino (näyttää, miten kauan jalka koskettaa maata juoksuliikkeen aikana, ja miten symmetristä juoksu on)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Askeleen pituus (reaaliaikainen)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Cadence (provides real-time number of steps per minute)
Suoritustaso (vertaa 6–20 minuutin juoksun jälkeen reaaliaikaista suoritustasoasi keskimääräiseen kuntotasoosi)
Anaerobinen kynnys (arvioi tahdin ja sykkeen analyysin avulla pisteen, jossa lihakset alkavat väsyä nopeasti)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Juoksuharjoitukset
Kilpailuennuste
Tukee nopeus- ja askeltiheysanturia (anturilla)

Golfominaisuudet

Etäisyys: E/K/T (matka viheriön etu- ja takaosaan sekä keskelle)
Etäisyys layupeihin/doglegeihin
Lyönnin pituuden mittaus (laskee tarvittavan lyönnin tarkan etäisyyden missä tahansa kentällä)Automatic
Digitaalinen tuloskortti
Tilastojen seuranta (vedot, puttaukset kierroksella, viheriöt, väyläosumat)
Garmin AutoShot™
Automaattiset CourseView-päivitykset
Viheriönäkymä ja manuaalinen lipun sijoittelu
Esteet ja kenttäkohteet
TruSwing™-yhteensopiva
Kierroksen ajanotto/matkamittari

Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Esiladatut ulkoilu- ja vapaa-aikaprofiilitPatikointi, kiipeily, maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu, murtomaahiihto, suppailu, soutu, kajakkimelonta, jumpmaster, taktinen harjoittelu
Navigointipisteestä pisteeseen
Reaaliaikainen jälkiloki
Paluu alkuun
TracBack®
UltraTrac mode
Ympäristö-tila
Korkeusprofiili
Matka määränpäähän
Ilmanpainetrendien osoitin
ClimbPro™-noususuunnittelu
Polkujuoksun automaattinen nousu
Pystynopeus
Kokonaisnousu/-lasku
Ennakoiva korkeuskäyrä
Esiladatut topografiset kartat
Ladattavien karttojen tuki
BaseCamp™-yhteensopiva
GPS-koordinaatit
Projisoitu reittipiste
Tähtää ja mene
Pinta-alamittauskyllä (Connect IQ™)
Metsästys-/kalastuskalenterikyllä (Connect IQ™)
Auringon ja kuun vaiheiden tiedotkyllä (Connect IQ™)
Kaksois-Grid-koordinaatit
XERO™-sijainnit

Pyöräilyominaisuudet

Esiladatut pyöräilyprofiilitPyöräily, sisäpyöräily, maastopyöräily, triathlon
Harjoitukset (koeta parantaa edellistä aikaasi)
Pyöräilykierros ja kierroksen enimmäisvoima (voima-anturilla)
Kilpailu suoritusta vastaan
Aika-/etäisyysvaroitus (hälyttää, kun olet saavuttanut tavoitteesi)
FTP (Functional Threshold Power)kyllä (yhteensopivalla lisävarusteella)
Garminin pyöräilykartta (reititystä tukeva katupyöräilykartta)
Vector™-yhteensopiva
Yhteensopiva voimamittareiden kanssa (näyttää yhteensopivien kolmansien osapuolten valmistamien ANT+™ -yhteensopivien voimamittarien tiedot)
Varia Vision™ -yhteensopiva (aurinkolasinäyttö)
Tukee Varia™-tutkaa (takatutka)
Tukee Varia™-valoja
Askeltiheys (reaaliaikainen askelmäärä minuutissa)kyllä (ANT+®- ja Bluetooth® Smart -anturit)

Uintiominaisuudet

Esiladatut uintiprofiilitAllasuinti, avovesiuinti, uinti/juoksu
Allasuinnin tiedot (altaanvälit, matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Vetotyypin tunnistus (vapaa, selkä, rinta, perhonen)
Uintitehokkuus (SWOLF)
Harjoitusten kirjaus
Uintiharjoitukset
Avovesiuinnin tiedot (matka, tahti, vetomäärä/-tahti, kalorit)
Syke (reaaliaikainen levon aikana, intervallien ja harjoitusten tilastot levon aikana ja automaattinen sykkeen lataus uinnin jälkeen)kyllä (HRM-Tri™- ja HRM-Swim™-mittarilla)


Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä