Ole hyvä ja odota...
Olet tässä GARMIN Alpha 50 + T5 Mini
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
GARMIN Alpha 50 + T5 Mini - GPS (010-01635-31)
METSÄSTYSALE %
-20%

GARMIN Alpha 50 + T5 Mini GPS

Tuotekoodi:
010-01635-31
EAN:
0753759163167

Entistä nopeamman 2,5 sekunnin sijaintipäivityksen ja jopa 20 koiran seurantamahdollisuuden ansiosta Alpha 50 on uuden sukupolven käsilaite koirien seurantaan sisältää HD BarkDetect -haukunseurannan.
Suositushinta 749,90 €
Nyt 599,00 €
Säästä 150,90 €
Määrä
Varastossa 9 Lähetetään 4-7 työpäivän kuluessa.

Uuden sukupolven Alpha 50 -käsilaite metsästyskoiran seurantaan

 • Seuraa jopa 20 koiraa¹ kerralla enintään 14,5 km:n päästä käytettäessä Garmin T 5 -lähetinkaulapantaa tai enintään 6,4 km:n päästä käytettäessä T 5 mini -lähetinkaulapantaa.
 • 2,5 sekunnin päivitysväli takaa entistä nopeamman paikannuksen.
 • HD Bark Detect takaa luotettavan haukun seuraamisen laskemalla haukut minuutissa, näyttämällä todellisten haukkujen määrän ja haukkuhälytysten avulla
 • Sisältää GPS/GLONASS-vastaanottimen, joka parantaa jäljitystä haastavissa ympäristöissä, ja kahden akun järjestelmän.
 • Sisältää edistyneitä turvaominaisuuksia, kuten geoaidat ja pelastustilan.
 • Ajotilastojen avulla voit analysoida koirien ajotapoja sekä tarkastella esimerkiksi kuljettua matkaa ja aikaa kentällä.

Entistä nopeamman 2,5 sekunnin sijaintipäivityksen ja jopa 20 koiran seurantamahdollisuuden ansiosta Alpha 50 on uuden sukupolven käsilaite koirien seurantaan sisältää HD BarkDetect -haukunseurannan. Intuitiivisessa ja helppokäyttöisessä Alpha 50 -käsilaitteessa on kirkas 2,6-tuumainen värinäyttö, valinnainen laitteen sisäinen ladattava akku, geoaidat ja ajotilastot, joiden avulla voit analysoida koiran seurantatapoja, jotta voit kouluttaa sitä entistä tehokkaammin. Alpha 50 -laitteella voi seurata lähetinkaulapantoja samanaikaisesti muiden Alpha 50- ja Alpha 100 -laitteiden kanssa.

Huomautus: kun lähetinkaulapannat on määritetty tukemaan Alpha-laitteita, niitä ei voi enää seurata samanaikaisesti Astro 320 -laitteella.

Alpha

Seuraa koirasi liikkeitä

Kun koirien sijainti lähetetään Garmin T 5- tai T 5 mini -lähetinkaulapannan2 (saatavilla pakettina tai erikseen) avulla jopa 2,5 sekunnin välein, Alpha 50 näkee koirien reitin tarkasti. Näet koiran nykyisen sijainnin ja sen kulkeman reitin Alpha-laitteen kirkkaassa, terävässä näytössä. Lisäksi voit siirtyä koiran jälkisivulle, jolla oleva kompassi osoittaa koiran sijainnin. Saat hälytyksen, kun koira alkaa haukkua, ja voit seurata haukuntaa tarkasti tarkastelemalla haukkuja minuutissa ja haukkulaskuria. Kun seuraat useita koiria, näet kokonaiskuvan zoomaamalla karttasivun automaattisesti, jotta näet aina kaikki koirat. Kartan nykyisen zoomausmittakaavan suhteen liian kaukana olevat koirat voidaan näyttää näytön reunassa koiran sijainnin suunnalla. Voit selkiyttää karttaa valitsemalla, miten kauan kunkin koiran jälki näkyy näytössä. Vaihtoehdot ovat näytä kaikki, näytä joitakin ja älä näytä. Voit myös antaa koirasi jäljityskoodin toiselle henkilölle, jotta hän voi tarkastella koirasi sijaintia kartalla ja jäljityskompassissa. Jakamalla koiran hallintakoodin voit lisäksi antaa toisen henkilön määrittää koiran kaulapantalaitteen ja hallita sitä.

Ajotilastot

Edistyneiden ajotilastojen avulla voit seurata koiran ajotapoja ja optimoida siten koiran toimintaa. Näet koiran ajoajat, sen kulkeman matkan ja reitin. Lisäksi Alpha 50 tallentaa ajon aikana, miten monta kertaa koira seisoo ja ajaa saaliin puuhun.

Näet lisää tietoja lisäkarttojen avulla

Alpha 50 -laitteen microSD™-korttipaikan kautta saat käyttöösi lisää karttavaihtoehtoja, kuten TOPO- tai BirdsEye Select karttoja (myydään erikseen). Halutessasi voit käyttää myös City Navigator® NT -karttatietoja, joista näet käännöskohtaiset ajo-ohjeet teillä. Lisäksi Alpha 50 tukee BirdsEye-satelliittikuvia (sisältää 1 vuoden tilauksen), jotta voit ladata satelliittikuvia laitteeseen ja yhdistää niitä karttoihin. Alphan kartoista näet tärkeät lähellä olevat maantieteelliset kohteet ja voit tarkistaa, onko koira ylittänyt joen tai onko se lähestymässä vaarallista tietä. Alpha 50 on yhteensopiva myös maksuttoman Garminin mukautetun karttaohjelmiston kanssa. Se muuntaa paperiset ja sähköiset kartat laitteeseesi ladattavaan muotoon.

Jaa tiedot langattomasti

Laajojen langattomien yhteysmahdollisuuksien ansiosta Alpha 50 tukee tiedonsiirtoa monenlaisten yhteensopivien Garmin-laitteiden välillä. Esimerkiksi ulkoiluun tarkoitettu Garmin DriveTrack™ 70LM -GPS-navigaattori voi vastaanottaa ja näyttää koirien sijainnit kartalla TOPO- tai satelliittikuvanäkymässä sekä näyttää navigointiohjeet koiran nykyiseen sijaintiin. Samoin fēnix® 3 ja fēnix® 5 -GPS-kellot voivat vastaanottaa koirien tilapäivityksiä ja hälytyksiä, jotka näet yhdellä silmäyksellä ranteessasi. Voit lisäksi linkittää ja jakaa koiran tietoja langattomasti Alpha 50 -laitteesta kavereidesi yhteensopiviin ANT+®-tekniikkaa tukeviin laitteisiin, jotta voitte koordinoida jahtia.

Alpha

Erikoisreittipisteet

Kun olet saanut saalista, merkitse paikka tarkasti Alphan Covey Counter™ -erikoisreittipisteeksi, josta näet saaliin tarkan löytöpaikan, kellonajan ja korkeuden sekä paikasta saaliiksi saamiesi lintujen määrän. Alpha-laitteella voi tallentaa muita erityisiä kohdepisteitä, kuten Auto tai Mökki, jotta löydät takaisin lähtöpaikkaan ajon lopuksi. Lisäksi Alphassa on erityiset reittipistekuvakkeet ruokintapaikkoja, puustoa ja muita metsästykseen liittyviä pisteitä varten.

Tee joka retkestä merkityksellinen

Suunnittele metsästysmatkat BaseCamp™ -ohjelmistolla, jolla voit tarkastella ja järjestellä karttoja, reittipisteitä, reittejä ja jälkiä. Tällä maksuttomalla matkasuunnitteluohjelmistolla voit myös luoda Garmin Adventures -seikkailuja, joita voit jakaa kavereiden, perheen tai muiden koirien seuraajien kanssa. BaseCamp näyttää topografiset karttatiedot, kuten korkeuskäyrät ja -profiilit, tietokoneessa 2D- tai 3D-muodossa. Lisäksi sillä voi siirtää huikean määrän satelliittikuvia Alpha-laitteeseen laitteen maksuttoman 1 vuoden BirdsEye-satelliittikuvatilauksen kautta.

Alpha

Käytä tietokonetta koirien seurantaan

Lataamalla kannettavaan BaseStation-ohjelmiston voit käyttää kannettavaa hallintakeskuksena, jolla voit seurata useita koiria (koirilla on oltava T 5- tai T 5 mini -lähetinkaulapanta2). Voit tarkastella reaaliaikaisia GPS-tietoja tietokoneen suuressa näytössä, mikä helpottaa koirien etsimistä ja pelastustiimien toimintaa. Koska ohjelmisto tukee GPS/GLONASS-tekniikoita, voit seurata koiria myös paikoissa, joissa Internet- ja matkapuhelinpalvelut eivät ole käytettävissä.

Kestävä, vesitiivis

Kaikkien Garmin-ulkoilutuotteiden tavoin Alpha 50 on suunniteltu tehokkaaksi, helppokäyttöiseksi, luotettavaksi ja niin kestäväksi, että se selviytyy kaikista koulutukseen ja metsästykseen liittyvistä iskuista, töyssyistä ja hankalista olosuhteista. Käsilaite on vesitiivis IPX7-standardin mukaisesti. Sen virtalähteenä voi käyttää tavallisia AA-paristoja tai valinnaista kestävää NiMH-akkua, joka ladataan laitteen sisällä. Jos kadotat Alpha 50 -laitteen, se erottuu ympäristöstään selvästi oranssin värin ansiosta.


Yleiset

Mitat 6,1 x 16,0 x 3,6 cm
Paino

260,1 g akkujen kanssa

Vesiluokitus IPX7
Akku Valinnainen NiMH-akku tai 2 tavallista AA-paristoa (ei mukana)
Näytön tyyppi heijastava, 65 000 värin TFT-näyttö
Näytön koko, LxK 3,6 x 5,5 cm, lävistäjä 6,6 cm (2,6 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 160 x 240 kuvapistettä
Akunkesto Enintään 20 tuntia (Alpha 50)
Muisti/historia 4  Gt
Herkkä vastaanotin  
Liitännät USB

Kartat ja muisti

Mahdollisuus lisätä karttoja  
Peruskartta  
Tallennuskapasiteetti ja teho microSD™-kortti (lisävaruste)
Reittipisteet/suosikit/sijainnit 2000
Reitit 200
Jälkiloki 10 000 reittipistettä, 200 tallennettua jälkeä
Esiladatut kartat

Ei

Anturit

Barometrinen korkeusmittari  
Kompassi Kyllä (kallistuksen kompensointi, kolmiakselinen)

Ulkoilu- ja virkistysominaisuudet

Pinta-alamittaus  
Automaattinen reititys (tiereitti käännös käännökseltä) Kyllä (valinnaiset yksityiskohtaiset tiekartat)
Sopii geokätkennässä käytettäväksi Kyllä (paperiton)
Yhteensopiva mukautettujen karttojen kanssa  
Metsästys-/kalastuskalenteri  
Auringon ja kuun vaiheiden tiedot  
Kamera

Ei

Garmin Connect™

Garmin Connect™ -yhteensopiva (Internet-yhteisö, jossa voi analysoida, luokitella ja jakaa tietoja)  

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet
 • Alue (näköyhteys): T 5: 14,5 km; T 5 mini: 6,4 km
 • Värinätila: kyllä
 • Seuraa enintään 20 koiraa samanaikaisesti
 • Yhteensopivuus: T 5, T 5 mini ovat yhteensopivia Alpha 50-, Alpha 100- ja Astro 320 -laitteen kanssa. T 5, T 5 mini voidaan määrittää toimimaan Alpha 50- ja Alpha 100 -laitteiden kanssa samanaikaisesti. Kun lähetinkaulapannat on määritetty toimimaan Alpha-laitteiden kanssa, niitä ei kuitenkaan voi enää seurata samanaikaisesti Astro 320 -laitteella.


Alpha 50 + T 5 mini

 • Alpha 50
 • T 5 mini -koiralaite, ladattava litiumioniakku ja oranssi kaulapanta
 • 12,7 cm:n vakioantenni
 • 33 cm:n laajan kantaman antenni
 • 47 cm:n vakioantenni (T 5 mini)
 • Verkkolaite
 • Ajoneuvon virtajohto
 • Latauspidike (T 5 mini)
 • USB-kaapeli
 • Vyöpidike
 • Oppaat

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä