Ole hyvä ja odota...
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)
Fällkniven H1 Zytel - Veitsi (H1Z)

Fällkniven H1 Zytel - Veitsi

Tuotekoodi:
H1Z
EAN:
7340101500270

Jykevä, ergonominen, todellinen metsästysveitsi, josta saa hyvän otteen ja joka on helppo teroittaa.

Fällkniven H1

H1 on ensimmäinen, kunnollinen metsästyspuukko inspiraatiolla ja on klassista, pohjoismaista puukonvalmistusta. Tämä ergonominen lopputulos on peräisin monivuotisesta täydellisen metsästyspuukon etsinnästä. Tämä on puukko, jossa niin terä kuin varsi toimivat yhteistyössä fantastisella tavalla. Viisi millimetriä paksu konveksisesti teroitettu terä ulottuu lähes koko puukon pituudelta ja on ylivoimaisen vahva kiitos kovan ja jykevän erikoisteräksen (VG10). Täyteläinen varsi koostuu nettoutetusta thermorunista, joka antaa lämpimän ja mukavan sekä miellyttävän otteen puukosta.

Puukossa ei ole sormisuojuksia, jotka voivat jäädä kiinni johonkin tai olla tiellä lahdatessa, siksi täytyy olla kokemusta metsästämisestä, lahtaamisesta ja puukonkäytöstä, jotta voi käyttää H1:stä varmasti.

Terä on valmistettu VG10:stä - ruostumattomasta erikoisteräksestä. Fällkniven on käyttänyt terästä jo vuosia, joten se on vahva ja pitää terän terävänä. H1-mallin terä näyttää ehkä hieman erikoiselta ja siihen on syy. Ensinnäkin - metsästyspuukot ovat monen muotoisia ja ulkonäkö niissä vaihtelee eri käyttötarkoitusten ja preferenssien välillä. Ennen kaikkea puukon käyttäjästä riippuu, mitä näistä ja muista ominaisuuksista puukossa toivoo.

Jos et tiedä, mihin lyöt puukolla metsästettyä eläintä, ei ole myöskään väliä, millainen puukko sinulla on. Se päättyy väärään leikkaamiseen, karvoihin suussa, läpileikattuihin kalvoihin ja vereen joka puolella. Kokeneen metsästäjän ja hyvin suunnitellun metsästyspuukon yhdistelmä on lyömätön! Leikkaukset on tehty täydellisesti, liha on puhdasta ja karvatonta, ei väärin leikattua lihaa ja kalvot ovat ehjät.

Optimaalinen metsästyspuukko näyttää samalta kuin H1! On olemassa käsitys, jonka mukaan metsästyspuukon terän on oltava lyhyt, vain 6-7 cm - Fällknivenin mielestä on ennemmin otettava mallia ammattilaisteurastajien puukoista. Heidän puukkonsa terät ovat 10 - 13 cm. Pituuden lisäksi on oltava myös tietysti muotoilu , joka takaa pitkän ja tehokkaan nylkemiskärjen. On myös hyvin tärkeää, että puukossa on kärki, joka on muotoiltu hyvin toimivaksi ja läpäiseväksi, koska puukon terällä on kaksi toimintoa - kärki ja kärjen pää. Kärjen pää tässä puukossa on muotoiltu niin, että se läpäisee ihon, muttei uppoa lihaan, kun avaa riistaeläimen takajalan. Tämän yksityiskohdan voi lisäksi säätää itse omaan suosikkipuukkoonsa - pidä puukkoa kärki ylöspäin taitettuna, sormet varren ja alustan välissä ja katso alustasta, mihin suuntaan kärjen pää osoittaa. Teroita puukko niin, että se ei leikkaa läpi riistaeläimen reidestä.

Malli H1 on metsästyspuukko isolla m:llä! Kaikki kohdat on otettu huomioon täydellisen käytännölisyyden luomiseksi kaikissa tilanteissa. Kova ja kestävä teräs, 5 mm paksu terä, konveksinen hiottu terä on todella terävä ja sillä on helppo kuoria. Suora ja ergonomisesti muotoiltu varsi luisumattomalla thermorun-kumilla ja fantastisen kompakti muoto. Kokeneiden metsästäjien ja eräkävijöiden joukossa Fällkniven H1 on ehdoton valinta.

 

Yksityiskohtaiset tuotetiedot

  • Teräs: 3G, Lam. VG10
  • Kovuus: (HRC) 59, 62
  • kärki: Konvex
  • Kahva: läpimenevä leveä kahva
  • Varren materiaali Thermorun
  • Tuppi: Zytel
  • Paino, vain puukko (g): 181
  • Terän pituus (mm): 100
  • Terän paksuus (mm): 5
  • Kokonaispituus (mm): 210

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä