Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Kengät Sukat Darn Tough Mountaineering Micro Crew - Sukat
Darn Tough Mountaineering Micro Crew - Sukat - Smoke (1953-Smoke)

Darn Tough Mountaineering Micro Crew - Sukat Smoke

Tuotekoodi:
1953-Smoke

Varmista, että olet tehnyt oikean sukkavalinnan, kun olet lähdössä vaellukselle vuorelle. Mountaineering Smoke Micro Crew -sukat ovat lämpimät ja erikoisvahvistetut. Mukavat merinovillaiset sukat, joilla on elinikäinen takuu!
Loppunut varastosta

Darn Mountaineering Micro Crew

Varmista, että olet tehnyt oikean sukkavalinnan, kun olet lähdössä vaellukselle vuorelle. Mountaineering Smoke Micro Crew -sukat ovat lämpimät ja erikoisvahvistetut. Mukavat merinovillaiset sukat, joilla on elinikäinen takuu!

Darn Tough valmistaa sukkia, jotka sopivat kaikkiin aktiviteetteihin: niin hiihtämiseen, vaeltamiseen pyöräilyyn, lenkkeilyyn, polkujuoksuun, metsästykseen, töihin kuin lifestyleenkin. Sukkiin on valittu design, joka heijastelee erilaisia aktiviteetteja ja tekee sukista tavallista spesiaalimpia. Jaloillamme pitäisi olla kivaa, ja niiden pitäisi saada nauttia hauskasta designista, vaikka ne viettäisivät aikaa vain kenkien suojissa.

Sukkien pakkauksessa mainittu All Day Compression Graduated Light Compression tarkoittaa kansan kielellä koko päivän tukisukkia. Miksi näin? Nämä sukat ovat tuetut, ja voit käyttää niitä koko päivän ilman, että jalkoihin jää sukista painaumia ja että niitä täytyy repiä tuskissaan jaloista.


Tuotetiedot:

  • Materiaali: 28 % nailonia, 70 % merinovillaa, 2 % lycra spandexia

sizechart2.JPG

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä