Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Kengät Sukat Darn Tough Mountain Top - Sukat - Laivastonsininen
Darn Tough Mountain Top - Sukat - Laivastonsininen (1872-Navy)

Darn Tough Mountain Top - Sukat - Laivastonsininen

Tuotekoodi:
1872-Navy

Kolmen integroidun nauhan avulla Mountain Top estää sukkiasi luisumasta tai taittumasta. Sukissa yhdistyvät lämpö ja hengittävyys, ja ne pysyvät ylhäällä kaikissa olosuhteissa kaikkina päivinä ja aikoina.
36,90 €
L
Määrä
Varastossa

Darn Tough Mountain Top

Kolmen integroidun nauhan avulla Mountain Top estää sukkiasi luisumasta tai taittumasta. Sukissa yhdistyvät lämpö ja hengittävyys, ja ne pysyvät ylhäällä kaikissa olosuhteissa kaikkina päivinä ja kausina.

Darn Tough valmistaa sukkia, jotka sopivat kaikkiin aktiviteetteihin: niin hiihtämiseen, vaeltamiseen, pyöräilyyn, lenkkeilyyn, polkujuoksuun, metsästykseen, töihin kuin lifestyleenkin. Sukkiin on valittu design, joka heijastelee erilaisia aktiviteetteja ja tekee sukista tavallista spesiaalimpia. Jaloillamme pitäisi olla kivaa, ja niiden pitäisi saada nauttia hauskasta designista, vaikka ne viettäisivät aikaa vain kenkien suojissa.

Sukkien pakkauksessa mainittu All Day Compression Graduated Light Compression tarkoittaa kansan kielellä koko päivän tukisukkia. Miksi näin? Nämä sukat ovat tuetut, ja voit käyttää niitä koko päivän ilman, että jalkoihin jää sukista painaumia tai että niitä täytyy repiä tuskissaan jaloista.


Tuotetiedot:

  • Materiaali: 43 % nailonia, 54 % merinovillaa, 3 % lycra spandexia

sizechart2.JPG

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä