Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Cederroth Eye & Wound - puhdistussuihke
Cederroth Eye & Wound - puhdistussuihke (CR-726000)
-76%

Cederroth Eye & Wound - puhdistussuihke

Tuotekoodi:
CR-726000

Suihke pölyjen ja lian puhdistamiseen ja huuhtelemiseen haavoista ja silmistä.
Suositushinta 207,00 €
Nyt 49,90 €
Säästä 157,10 €
Määrä
Varastossa 2 Lähetys samana päivänä

NF Eye & Wound - Puhdistussuihke

Suihke pölyjen ja lian puhdistamiseen ja huuhtelemiseen haavoista ja silmistä. Suihkeessa on kevyt nestevirtaus, ja sen kokonaiskesto on 5 minuuttia. Se on kätevä esimerkiksi hyvää puhdistusta vaativien pintahaavojen puhdistamiseen. Suihketta voidaan käyttää monta kertaa, ja se on steriili viimeiseen pisaraan asti.

HUOM! Suihke ei korvaa silmävammojen (esimerkiksi syövyttävän aineen roiskuessa) hoidossa tarvittavaa silmähuuhdetta, mutta sitä voidaan käyttää vaiheessa 2 eli sairaalaan mentäessä ensimmäisen huuhtelun jälkeen.

Pullon muotoilu mahdollistaa sen pitämisen ja käyttämisen kaikissa suunnissa, myös ylösalaisin. Läpinäkyvä korkki on kiinnitetty pulloon sinetillä, joka tulee rikkoa ensimmäisellä käyttökerralla. Pullo voidaan säilyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Pullon sisällä oleva neste pysyy erillään ponnekaasusta hyvin eristetyssä sisäpussissa, eikä näin ollen sekoitu kaasuun.

Puhdistussuihkeen hyödyt:

  • Soveltuu sekä silmien että haavojen puhdistamiseen
  • Sopii Cederrothin ensiapukaappiin
  • Voidaan käyttää monta kertaa
  • Steriili viimeiseen pisaraan asti

Puhdista suuosa ennen käyttöä suihkauttamalla suihketta lyhyesti ilmaan. Puhdistaessasi haavaa tai silmää suihkuta suihketta 10-15 cm päästä. Vältä suoraa kontaktia suuosan kanssa. Painepulloa ei tule käyttää yli + 50 °C:ssa. Pulloon ei myöskään saa tehdä reikää, eikä sitä saa polttaa edes suihkeen loputtua. Säilytettävä 0-+40 °C:ssa.

Sisältää 150 ml steriiliä keittosuolaliuosta, 0,9 % NaCl. Säilöntäaineeton. Ympäristöystävällinen ponnekaasu: typpi. Suihkeen kokonaiskesto: 5 minuuttia. Säilyy 3 vuotta valmistuspäivästä.

Pullon koko: K 16,2 cm,  Ø 5,3 cm

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä