Ole hyvä ja odota...
 
 

Vaisto voi pelastaa henkiä

Yltääkseen parhaisiin suorituksiinsa ja pitääkseen maamme turvallisena, palomiesten, poliisien ja muiden fyysisesti vaativissa ammateissa toimivien on oltava erittäin hyväkuntoisia. Tähän he tarvitse¬vat optimaalisten tulosten saavuttamisessa auttavia välineitä. Garmin Instinct on täydellinen kumppani niin työhön kuin harrastuksiinkin.

– Palomiehen ammatissa joudun tekemään nopeasti järkeviä päätöksiä vaativissa ja stressaavissa tilanteissa. Riskien minimoimiseksi minun on ehdottomasti oltava hyvässä kunnossa ja treenattava paljon. Garmin Instinct -kello näyttelee merkittävää roolia jokapäiväisessä elämässäni, kertoo palo- ja pelastusalalla työskentelevä May Tømmervold.

Tømmervold tietää, mistä puhuu. Sen lisäksi, että hän harrastaa crossfitia sekä treenaa voimaa ja kuntoa työssään päivittäin, hänet valittiin vuonna 2017 maailman parhaaksi arvostetussa poliisien ja palomiesten ”The World Police and Fire Games” -kilpailussa Los Angelesissa. Kilpailuun osallistui 10 000 kilpailijaa 70:stä eri maasta. Seuraava kilpailu järjestetään Chengdussa 2019. 

Kun Garmin Instinct on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen, puhelimen voi säilyttää esimer-kiksi repussa ja katsoa älykkäät ilmoitukset, kuten tekstiviestit, sähköpostit ja muut hälytykset, kellon näytöltä.

 
 
 
 

Kattava kuva aktiivisuudesta ja stressitasosta

Integroidun rannesykemittarin avulla voi seurata päivittäistä aktiivisuutta, stressitasoa, unta ja muita hyvinvointitietoja. Instinct mittaa sykettä, askelmäärää, matkaa, kalorinkulutusta, jne. kaikkialla, vaikkapa vaelluksella, kilpailuissa tai jokapäiväisissä askareissa. Laitteella voi myös seurata unen määrää ja univaiheita.

– Sykevälivaihtelun avulla Garmin Instinct seuraa stressitasoa. Tämä auttaa käyttäjää tiedostamaan paremmin stressitason nousua mahdollisesti aiheuttavat fyysiset tai psyykkiset tekijät, kertoo Garmin Nordic -yhtiöiden viestintäjohtaja Marcus Bjärneroth.

 

 

Reitti takaisin leiriin

Garmin Instinct soveltuu myös erinomaisesti kaikille luonnossa liikkuville ja erityisesti omia polkujaan kulkeville. Sää saattaa muuttua nopeasti. Tällöin kellon TracBack® -toiminto opastaa turvallisesti ta¬kai¬sin lähtöpisteeseen laitteeseen tallennettua reittiä pitkin. Sumussa, kovassa tuulessa, sateessa tai lumipyryssä ominaisuudesta on paljon hyötyä. Instinct on lisäksi yhteensopiva muiden Garmin -lait¬teiden kanssa, joihin kuuluvat mm. inReach Mini, VIRB-actionkamerat ja koirienpaikannuslaitteet.

 
 


 
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta
Näytetään 1 - 3 / 3 tuotteesta