Ole hyvä ja odota...
Brynje Arctic - Vihreä (10407000gr00)

Brynje Arctic - Vihreä

Tuotekoodi:
10407000gr00
EAN:
7024879210301

Arctic Double -sarjassa on innovatiivisia, 2-kerroksisia teknisiä vaatteita, joissa on ainutlaatuinen verkkovuori sekä parhaasta merinovillasta tehty päällys.
  • Sukupuoli Male, Female
  • Color2 Grønn
  • Type Lue
42,90 €
Määrä
Varastossa 20+ Lähetys samana päivänä

Brynje Arctic Balaclava

Arctic Double -sarjassa on innovatiivisia, 2-kerroksisia teknisiä vaatteita, joissa on ainutlaatuinen verkkovuori sekä parhaasta merinovillasta tehty päällys. Materiaalin ilmavan rakenteensa ansiosta alusvaatteet painavat erittäin vähän suhteessa eristysyominaisuuksiinsa. Sisäpuoli pysyy kuivana, koska siinä on vain vähän ihon kosketuspisteitä, ja polycolon-materiaali imee taas erittäin vähän kosteutta, siirtäen sen tehokkaasti ylempiin kerroksiin.Verkkokankaan salainen ase on taas ilman sitominen, ja se toimii tehokkaasti eri tason vaatteissa (Kylmä, Lämmin, Kuuma). Kovassa treenissä kosteus siirtyy nopeasti pois iholta, villa imee sen itseensä ja haihduttaa sen nopeasti ilmaan. Vähäisen toiminnan aikana taas ilmataskuja muodostuu verkkovuoreen, mikä saa aikaan tehokkaan eristyksen ja estää paleltumisen.

Mikään muu vaatesarja ei pysty tarjoamaan samoja ominaisuuksia yhdessä ja samassa tuotteessa. Näitä vaatteita käyttävät eri alojen ammattilaiset, jotka vaativat toiminnassaan parasta mahdollista suorituskykyä. Sopii erinomaisesti kaikkeen ulkoiluun ja on jo klassikko vaellus- ja seikkailuretkillä. Moninkertainen testivoittaja ja vaatetusalan innovaatiopalkinnon saaja. 

Ominaisuudet:

  • Päällysmateriaali: 80 % merinovilla ja 20 % polyamidi
  • 100% synteettinen verkkovuori
  • Paino: 80 g
  • Verkkomateriaalin vahvuus: 220 g/m2, päällysmateriaalin vahvuus: 140 g/m2


Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä