Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Päähineet Pipot Brynje Arctic Light - Pipot - Oliivi
Brynje Arctic Light - Pipot - Oliivi (TA406400OL-var)
-21%

Brynje Arctic Light - Pipot - Oliivi

Tuotekoodi:
TA406400OL-var

Innovatiivinen pipo, jossa on kaksi kerrosta: polypropeenista (polycolon) valmistettu verkkomainen vuori ja mukavan tuntuista merinovillaa. Kevyempi Arctic-pipo!
  • Sukupuoli Male, Female
Suositushinta 36,90 €
Nyt 29,00 €
Säästä 7,90 €
S/M
L/XL
Määrä
Varastossa

 

Brynje Arctic Lue -pipo

Arctic Double -sarja koostuu innovatiivisista 2-kerroksisista vaatteista, joiden kehoa vasten oleva sisäpuoli on polypropeenia (polycolon) ja ulkopuoli mukavan tuntuista merinovillaa. Ainutlaatuisen 2-kerroksisuuden avulla on helppo huolehtia olosuhteiden vaatimasta lämmöntuotannosta ja -säätelystä. Pipon sisäpuoli pysyy kuivana ihoa vasten olevien kontaktipisteiden avulla, ja polypropeenivuori imee itseensä kosteutta. Verkkovuori sitoo paljon ilmaa, mikä on pipon lyömättömyyden (kevyt, kuiva, lämmin) salaisuus. Liikunnan aikana kosteus siirtyy tehokkaasti kehosta pois, sillä villa imee ja haihduttaa sen. Lisäksi villa muodostaa eristävän kerroksen verkkovuoren ilmataskujen päälle.

Yksikään toinen asuste ei yllä samaan yhdessä ja samassa tuotteessa. Eri alojen ammattilaiset, joille pipon ominaisuudet ovat tärkeitä, käyttävät tätä pipoa. Pipo sopii erinomaisesti ulkona liikkumiseen ja on klassikko retkillä ja vaelluksilla. Toistuvasti testien paras ja Tekon innovaatiopalkinnon voittaja.


Yksityiskohdat:

  • Ulkopuoli: 80 % merinovilla / 20 % polyamidi
  • Sisäpuoli: 100 % synteettinen verkkovuori
  • Paino: 30 g
  • Ulkokankaan vahvuus: 220 g/m2
  • Verkkokankaan vahvuus: 140 g/m2
  • Pesu: 40 °C

 

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä