Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Alaosat Trikoot Brynje Arctic 3/4 Legs - Pitkät alushousut - Musta
Brynje Arctic 3/4 Legs - Pitkät alushousut - Musta (10400500BL)
Pääsiäisale

Brynje Arctic 3/4 Legs - Pitkät alushousut - Musta

Tuotekoodi:
10400500BL

Arctic Double -sarjassa on innovatiivisia 2-kerroksisia teknisiä alusvaatteita, joissa on aintulaatuinen verkkovuori sekä parhaasta merinovillasta tehty päällys.
  • Sukupuoli Male
  • Color2 Sort
  • Size (clothes) XS
  • Type Longs
99,90 €
S
M
L
XL
XXL
Määrä
Varastossa

Brynje Arctic 3/4 Legs

3/4-pitkikset, jotka sopivat erinomaisesti mm. vuorikiipeilyyn.

Arctic Double -sarjassa on innovatiivisia, 2-kerroksisia teknisiä alusvaatteita, joissa on ainutlaatuinen verkkovuori sekä parhaasta merinovillasta tehty päällys. Materiaalin ilmavan rakenteensa ansiosta alusvaatteet painavat erittäin vähän suhteessa eristysyominaisuuksiinsa. Sisäpuoli pysyy kuivana, koska siinä on vain vähän ihon kosketuspisteitä, ja polycolon-materiaali imee taas erittäin vähän kosteutta, siirtäen sen tehokkaasti ylempiin kerroksiin.Verkkokankaan salainen ase on taas ilman sitominen, ja se toimii tehokkaasti eri tason vaatteissa (Kylmä, Lämmin, Kuuma). Kovassa treenissä kosteus siirtyy nopeasti pois iholta, villa imee sen itseensä ja haihduttaa sen nopeasti ilmaan. Kevyessä liikunnassa taas ilmataskuja muodostuu verkkovuoreen, mikä saa aikaan tehokkaan eristyksen.

Mikään muu alusvaatesarja ei pysty tarjoamaan samoja ominaisuuksia yhdessä ja samassa tuotteessa. Näitä alusvaatteita käyttävät eri alojen ammattilaiset, jotka vaativat toiminnassaan parasta mahdollista suorituskykyä. Sopii erinomaisesti kaikkeen ulkoiluun ja on jo klassikko vaellus- ja seikkailuretkillä. Moninkertainen testivoittaja ja vaatetusalan innovaatiopalkinnon saaja.

Tuotetiedot:

  • 100 % synteettinen verkkovuori: päällysmateriaali: 80 % merinovilla ja 20 % polyamidi
  • Paino: 300 g
  • Verkkomateriaalin vahvuus: 220 g/m2, päällysmateriaalin vahvuus: 140 g/m2
     

968075.jpg


Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä