Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Kellot & Lasit Lasit Urheilulasit Bliz Vision Nano Optics Black
Bliz Vision Nano Optics Black (52101-14N)

Bliz Vision Nano Optics Black

Tuotekoodi:
52101-14N
EAN:
7318480114708

Visionissa on "Hydro Lens Tech" linssit, jotka ovat optisilta ominaisuuksiltaan korkeaa luokkaa, ja ne takaavat selkeän näkyvyyden eri sääolosuhteissa.
  • Type Sportsbriller
  • Sukupuoli Unisex
109,90 €
Määrä
Varastossa 13 Lähetys samana päivänä

Bliz Vision Nano Optics

Jos suhtaudut urheiluun vakavasti näkökyvystä huolehtiminen on sinulle tärkeää. Tästä syystä Bliz on kehittänyt Vision-lasit silmien turvallisuus mielessä. Malli on niin mukautuva, että voit tehdä siitä täydellisesti juuri sinulle sopivan. Vision on teknisesti edistyksellinen, ja siinä on käytetty "Jawbone-teknologiaa". Nenätyynyt ja sangat voidaan säätää optimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Leveät sylinterimäiset linssit ovat optiselta laadultaan kehittyneitä ja ne maksimoivat katselukulman. Lisäksi laseilla on poikkeuksellisen tehokkaat tuuletusominaisuudet.

Nano Optics Nordic Light voidaan tiivistää yhdellä sanalla: kyllä. "Voiko se ..", kyllä voi. "Onko siinä .." kyllä, siinä on. Sen linssien ansiosta näkökentän vääristyminen on minimaalista ja siinä on edistykselliset monikerroksiset pinnoitteet, jotta näet asiat selkeämmin silloin kun olet ylittämässä omia rajojasi. Nordic Light -osa takaa selkeän ja terävän näkyvyyden tasaisessa valossa. Suodattamalla tietyt valon osat pois  saat paremmat kontrastit näkyviin sekä selkeämmän yleiskuvan.

Visionissa on "Hydro Lens Tech" linssit, jotka ovat optisilta ominaisuuksiltaan korkeaa luokkaa, ja ne takaavat selkeän näkyvyyden eri sääolosuhteissa. Lasien ainutlaatuinen ominaisuus on se, että voit käyttää optista adapteriaa, jonka avulla voit säätää aurinkolasien vahvuuksia silmälasien vahvuuksien mukaan (Saatavana lisävarusteena). Vision on täydellinen valinta pyöräilyyn, hiihtoon ja muihin vaativiin monilajeihin. Näillä laseilla Bliz tarjoaa mahdollisuuden 100 % optimaaliseen näkökykyyn, joka on erityisesti mukautettu tarkkaan näkemiseen! 

Tuotetiedot: 

  • Nano Optics Nordic Light -teknologia
  • Kaikki Bliz Active -tuotteet ovat CE-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että noudatamme tämän tuoteryhmän EU-direktiivin sisältämiä terveys- ja turvallisuusvaatimuksia.
  • 100 % UV-suoja: Bliz Active Eyewear suojelee tehokkaasti silmiäsi haltallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
  • Optinen adapteri mahdollistaa sisäänrakennettujen linssien optimaalisen näkökyvyn urheiltaessa. Saatavana lisävarusteena.
  • Bliz Hydro Lens Technology ™ Linssissä on täydellinen kaarevuus, maksimaalinen UV-suoja, X-PC rikkoutumaton, hydrofobinen, naarmuuntumisen estävä ja tarvittaessa; polarisoitu tai monipäällysteinen linssi.
  • Nenäsilta on säädettävissä mukavammaksi ja optimaalisemmaksi nenän ympärille.
  • Näissä laseissa on korvatulpat kumieristeellä
  • Sisältää pussin, kotelon ja kangaspussin

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä