Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Kellot & Lasit Lasit Urheilulasit Bliz Fusion Nano Optics Black
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)
Bliz Fusion Nano Optics Black (52105-14N)

Bliz Fusion Nano Optics Black

Tuotekoodi:
52105-14N
EAN:
7318480115583

Sinulla ja Fusionilla on paljon yhteistä. Olette vahvoja, joustavia ja lyömättömiä!
 • Type Sportsbriller
 • Sukupuoli Unisex
109,90 €
Määrä
Varastossa 14 Lähetys samana päivänä

Bliz Fusion Nano Optics

Sinulla ja Fusionilla on paljon yhteistä. Olette vahvoja, joustavia ja lyömättömiä! Tämä on ainutlaatuinen malli, jossa on käytetty pitkälle kehitettyä teknologiaa ja siitä löytyy paljon mukauttamisominaisuuksia - mikä antaa optimaalisen optisen mukavuuden. Nämä lasit ovat kevyet, ja niissä on käytetty niin sanottua "Jawbone technology", mikä tarkoittaa, että voit poistaa kehyksen alaosan linssien alta saadaksesi aikaan lisää ilmanvaihtoa ja laajemman näkökentän.

Nano Optics Nordic Light voidaan tiivistää yhdellä sanalla: kyllä. "Voiko se ..", kyllä voi. "Onko siinä .." kyllä, siinä on. Sen linssien ansiosta näkökentän vääristyminen on minimaalista ja siinä on edistykselliset monikerroksiset pinnoitteet, jotta näet asiat selkeämmin silloin kun olet ylittämässä omia rajojasi. Nordic Light -osa takaa selkeän ja terävän näkyvyyden tasaisessa valossa. Suodattamalla tietyt valon osat pois  saat paremmat kontrastit näkyviin sekä selkeämmän yleiskuvan.

Sekä nenäsilta ja sangat ovat säädettävissä, mikä antaa lyömättömän mukavuuden. Laaja sylinterimäinen linssi maksimoi näkökentän ja auttaa ilmanvaihdossa. Fusion on varustettu «Hydro Lens Tech ™» linssillä, jolla on korkea optinen laatu ja joka takaa selkeän näkyvyyden eri sääolosuhteissa. Tämä tuote on täydellinen valinta pyöräilyyn, hiihtoon ja muihin vaativiin aktiviteetteihin. Fuusio on oikea juuri sinulle, joka arvostaa laatua ja jolla on korkeat tavoitteet.

Tuotetiedot: 

 • Nano Optics Nordic Light -teknologia
 • Kaikki Bliz Active -tuotteet ovat CE-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että noudatamme tämän tuoteryhmän EU-direktiivin sisältämiä terveys- ja turvallisuusvaatimuksia.
 • 100 % UV-suoja: Bliz Active Eyewear suojelee tehokkaasti silmiäsi haltallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
 • Lasit on valmistettu rikkoutumattomasta polykarbonaatista, joka on kymmenen kasta iskun kestävämpää kuin muovi - tai lasilinssi tarjoten parhaan suojauksen.
 • Tämä erittäin joustava korkean teknologian materiaali mahdistaa alhaisen painon ja erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa
 • Bliz Hydro Lens Technology ™ Linssissä on täydellinen kaarevuus, maksimaalinen UV-suoja, X-PC rikkoutumaton, hydrofobinen, naarmuuntumisen estävä ja tarvittaessa; polarisoitu tai monipäällysteinen linssi.
 • Nenäsilta on säädettävissä mukavammaksi ja optimaalisemmaksi nenän ympärille.
 • Paino: 36g
 • Fusion-alarungon osa, nenätyyny, kotelo ja kangaspussi mukana

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä