Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Kellot & Lasit Lasit Urheilulasit Bliz Breeze Nano Optics Black
Bliz Breeze Nano Optics Black (52102-14N)
Bliz Breeze Nano Optics Black (52102-14N)
Bliz Breeze Nano Optics Black (52102-14N)
Bliz Breeze Nano Optics Black (52102-14N)

Bliz Breeze Nano Optics Black

Tuotekoodi:
52102-14N
EAN:
7318480114692

Edistynyt, mutta helppokäyttöinen. Nämä lasit sopivat kaikkiin seikkailuihin, useiden eri ominaisuuksien ansiosta.
  • Type Sportsbriller
129,90 €
Määrä
Varastossa 8 Lähetys samana päivänä

Bliz Breeze Nano Optics

Edistynyt, mutta helppokäyttöinen. Nämä lasit sopivat kaikkiin seikkailuihin, useiden eri ominaisuuksien ansiosta. Laseissa on laaja sylinterimäinen katselukulma ja älykäs ilmanvaihto, joka takaa parhaan mahdollisen näkyvyyden aina.

Nano Optics Nordic Light voidaan tiivistää yhdellä sanalla: kyllä. "Voiko se ..", kyllä voi. "Onko siinä .." kyllä, siinä on. Sen linssien ansiosta näkökentän vääristyminen on minimaalista ja siinä on edistykselliset monikerroksiset pinnoitteet, jotta näet asiat selkeämmin silloin kun olet ylittämässä omia rajojasi. Nordic Light -osa takaa selkeän ja terävän näkyvyyden tasaisessa valossa. Suodattamalla tietyt valon osat pois  saat paremmat kontrastit näkyviin sekä selkeämmän yleiskuvan.

Breeze on varustettu "Hydro Lens Tech ™"  linssilla, joka on korkean optisen laadun X-PC-linssi, joka mahdollistaa veitsentarkan näkyvyyden eri olosuhteissa. Lasit ovat huippumukavat koska niissä on säädettävät nenätyynyt ja sangat.

Tuotetiedot: 

  • Nano Optics Nordic Light - teknologia
  • Kaikki Bliz Active -tuotteet ovat CE-merkittyjä, mikä tarkoittaa, että noudatamme tämän tuoteryhmän EU-direktiivin sisältämiä terveys- ja turvallisuusvaatimuksia.
  • 100 % UV-suoja: Bliz Active Eyewear suojelee tehokkaasti silmiäsi haltallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.
  • Lasit on valmistettu rikkoutumattomasta polykarbonaatista, joka on kymmenen kasta iskun kestävämpää kuin muovi - tai lasilinssi tarjoten parhaan suojauksen.
  • Grilamide TR90: tämä erittäin joustava kehittyneen teknologian materiaali mahdollistaa keveyden ja erinomaisen suorituskyvyn kaikissa sääolosuhteissa.
  • Pehmeä kuminen nenätyyny takaa äärimmäisen mukavan ja optimaalisen istuvuuden nenän ympärille.
  • Mukana kangaspussi ja kotelo

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä