Kundefordeler illustrasjonsbilde
Asiakasedut

Taatusti turvallista ja hyvää kaupankäyntiä.

Teemme jatkuvasti töitä räätälöidäksemme verkkokauppaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi keskitymme turvalliseen ja nopeaan kaupankäyntiin sinun, eli asiakkaan, näkökulmasta ja asiakaspalvelun saatavuuteen.

 

Miksi valita Milrabin verkkokauppa?

Kalender ikon

365 päivän palautusoikeus

Sinulla on kokonaiset 365 päivää aikaa tutustua, kokeilla ja miettiä, haluatko pitää vastaanottamasi tuotteet. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää omaa kotiasi sovitushuoneenasi. Jos olet epävarma, voit tilata useita kokoja ja lähettää takaisin ne tuotteet, joita et halua pitää. - Koskee myös aletuotteita! - Tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäispakkauksessaan ja kaikkien lappujen on oltava paikallaan.
Frakt ikon

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Tilauksen summan ollessa yli 100 euroa, lähetetään tuotteet sinulle ilman toimituskuluja.
Pakke i retur ikon

Ilmainen vaihto / palautus

Voit vaihtaa tai palauttaa tuotteet nopeasti ja helposti. Lähetämme paketin mukana valmiin palautusetiketin, joten sinun tarvitsee vain täyttää palautuslomake, jonka löydät tilausvahvistuksestasi. Vastaamme palautuksen toimituskuluista sekä uuden tuotteesi toimituskuluista halutessasi vaihtaa tuotteen - kerran tilausta kohden. Sinulla on kokonaiset 365 päivää aikaa palauttaa tavarat. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessaan ja kaikkien lappujen on oltava paikallaan.
Pakke levert ikon

Nopeat Toimitukset

Kaikkien varastoltamme lähetettävien tuotteiden pitäisi saapua sinulle 2-5 päivässä, riippuen asuinmaastasi. Jos teet tilauksen ennen klo 12.00, tilaus lähetetään samana päivänä. Milrab toimittaa tuotteita koko Suomeen yhteistyössä Bringin kanssa. Alv-vero ja tulli sisältyvät hintaan.