Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Kengät Matalavartiset kengät ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX W - Naiset - Kengät - Musta (564-951-1410)

ALFA Varde A/P/S GTX W Naiset - Kengät - Musta

Tuotekoodi:
564-951-1410

Kevyt maastokenkä, joka istuu tiukasti. AlfaAir™ -materiaalia ei tarvitse huoltaa muulla tavalla kuin huuhtelemalla.
 • Sukupuoli Male, Female
 • Color2 Sort
 • Size (shoes) 40
 • Type Lave tursko
229,90 €
38
39
Määrä
Varastossa

Alfa Varde A/P/S GTX W

Kevyt maastokenkä, joka istuu tiukasti. AlfaAir™ -materiaalia ei tarvitse huoltaa muulla tavalla kuin huuhtelemalla. Yhdessä GORE-TEX® Surround Systemin kanssa, joka hengittää 360° jalan ympärillä tekee näsitä kengistä vedenpitävät ja hengittävät erittäin hyvin mukavuuden varmistamiseksi koko päiväksi.Tämän hengittävän järjestelmän ansiosta, jossa vesi pääsee tunkeutumaan ilmakanaviin, voit kokea kylmän tunteen, kun vesi sulkee jakan kosteampien olosuhteiden aikana. GORE-TEX®-kalvon ansiosta jalat eivät kastu. Kevyt EVA-välipohja on iskunvaimentava ja ulkophja Vibram® Grip A/P/S on pehmeä menettämättä pitoa ja vääntövakautta kuivassa ja märässä maastossa. Varde A/P/S Women on kapemman naisen lestin malli, jotka istuvat täydellisesti vuoristossa viihtyvien naisten jalkoihin.

Varde A/P/S GTX on hiukan kapeampi kuin muut ALFA-mallit, ja siksi monet valitsevat normaalia suuremman koon Varde A/P/S GTX:sta. 


Tuotetiedot:

 • Materiaali: Alfa Air™ koostuu laminoiduista kerroksista. Ulompi materiaali on rei'itettyä mikrokuitua, joka on kestävä, hengittävää ja sitä ei tarvitse huoltaa. Sisäosa voi vaihdella käyttäjien erilaisten ominaisuuksien, kuten ylimääräisen hengittävyyden, joustavuuden tai eristyksen aikaansaamiseksi. Alfa Air™ -materiaalin hyvä hengittävyys takaa jalkoihin mukavan tunteen jopa kuumina päivinä. Kenkä, jossa on Alfa Air™ yläosa ovat täydelliset kolmeen eri vuodenaikaan, ja ne soveltuvat hyvin ulkokäyttöön myöhään keväästä varhain syksyyn.
 • GORE-TEX Surround -teknologiassa yhdistyvät 100 % vedenpitävyys sekä hyvä hengittävyys erittäin innovatiivisella tavalla, ja sitä käytetään sekä mataliin että varrellisiin A/P/S vaelluskenkiin. Teknologia takaa erityisen hyvät hengitysominaisuudet, koska kengät myös hengittävät jalkojen alla ilmakanavien kautta, joista ilma poistuu sivuilta. Vesi pysyy ulkopuolella kun taas hiki haihtuu helposti koko jalasta. Surround-tekniikalla varustetut kengät sopivat parhaiten käytettäväksi lämpimissä olosuhteissa, ja tekniikka takaa sen, että jalat ovat kuivat ja mukavat jopa korkeammissa lämpötiloissa tai intensiivisten aktiviteettien aikana. Tiedämme, että näiden kenkien avoin rakenne tarkoittaa sitä, että vesi voi myös tunkeutua sivuilla olevien ilmakanavien läpi esimerkiksi jos kävelet suolla tai vedessä. Monet saattavat tuntea jaloissaan oudon tunteen, kun vesi tuntuu viileältä jalkoja vastaan. Tämä on täysin normaalia eikä sillä ole merkitystä, kun haluat pitää jalat kuivina - vedenpitävä GORE-TEX-sisäsukka huolehtii siitä. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää myös jalkojen viilentämiseen kuumana kesäpäivänä kastumatta.
 • Pohjallinen on muotoiltu kosteutta imevästä EVA-materiaalista, joka hengittää. Vaahtorakenteessa on iskunvaimennusominaisuudet hyvän mukavuuden saavuttamiseksi..
 • Tuulettuva sisäpohjallinen upotetulla ilmakanavilla jalan alla. Hiki ja lämpö poistuvat nopeasti jalasta ja kengistä.
 • Grip APS on Alfa Sko AS ja Vibramin® yhdessä kehittämä pohja, ja siinä on ainutlaatuinen kumiseos, jolla on suurempi kitka. Kuvio antaa optimaalisen kantapidon matalille ja varrellisille vaelluskengille. Tasapainoiset painonapit tarjoavat turvallisen otteen karkeassa maastossa, ja reuna pohjan ympärillä antaa hyvän pidon kivisessä sekä soraisessa maastossa. Pohjassa on myös selkeästi kuvioitu kantapää, joka tarjoaa erittäin hyvän pidon alamäessä. Kuvio on suunniteltu siten, että maaperä ja sora eivät tartu kiinni siihen.
 • Iskuja vaimentava välipohjassa, joka painaa itsessään vähän, iskunvaimennus ja vakaus mukautetaan käyttöalueen mukaan. 
 • Tiukka ja tukeva istuvuus, joka antaa täyden hallinnan liikkeisiin sekä pyöreä kantapää, joka minimoi hankausriskin.
 • Kannassa koko alaosan alueella oleva päällyste lisää kestävyyttä ja pidentää kengän ikää.
 • Alfa käyttää vain kyllästettyjä kengännauhoja estääkseen veden imeytymisen GORE-TEX standardin mukaisesti.
 • Paino: 390 g kenkää kohti (EU 38)
 • Kannan korkeus: 6,0cm (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä