Ole hyvä ja odota...
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)
ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät (567951-1410)

ALFA Varde A/P/S GTX - Kengät

Tuotekoodi:
567951-1410

Kevyt maastokenkä, jossa on tiukka istuvuus. AlfaAir™ ulkomateriaali ei vaadi erillistä ylläpitoa, vaan se tarvitsee vain huuhtelua pysyäkseen kunnossa.
 • Sukupuoli Male, Female
Loppunut varastosta

Alfa Varde A/P/S GTX

Kevyt maastokenkä, jossa on tiukka istuvuus. AlfaAir™ ulkomateriaali ei vaadi erillistä ylläpitoa,  vaan tarvitsee vain huuhtelua. Yhdessä GORE-TEX Surround Systemin kanssa, joka tuulettavat 360 astetta jalan ympärillä, nämä kengät ovat vedenpitävät ja mukavat jalassa koko päivän. Ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta, jossa vesi tunkeutuu ilmakanaviin, voi käyttäjä kokea kylmän tunteen märissä olosuhteissa. Mutta GORE-TEX-kalvon ansiosta jalat eivät kastu. Kevyt EVA-välipohja on iskunvaimentava ja Vibram® Grip A/P/S pohja on pehmeä ilman, että se vaarantaa pitoa tai vääntöjäykkyyttä kuivassa ja märässä maastossa.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit: Alfa Air™ koostuu laminoiduista kerroksista. Pintamateriaali on rei'itettyä mikrokuitua, jota ei tarvitse huoltaa erikseen, se on erittäin kestävää sekä hengittävää. Muita kerroksia voidaan vaihdella tuotespesifisten ominaisuuksien, kuten lisäeristyksen, joustavuuden tai hengittävyyden, aikaansaamiseksi. Alfa Air™ varmistaa mukavan tunteen jaloissa jopa kuumina päivinä.  Alfa Air™ kengät soveltuvat täydellisesti kolmeen vuodenaikaan sekä erittäin hyvin ulkokäyttöön myöhään keväästä varhain syksyyn.
 • GORE-TEX Surround: Ainutlaatuisessa Surround ™ -teknologiassa yhdistyvät sataprosenttinen vedenpitävyys ja hengittävyys erittäin innovatiivisella tavalla, ja sitä käytetään matalan ja keskitason A/P/S -retkeilykenkäissämme. Sisällyttämällä hengittävän ilmakanavajärjestelmän jalan alle, käyttäjäystävällisyys maksimoidaan kohtalaisissa ja lämpimissä olosuhteissa ja korkealla aktiivisuustasolla. Huomioithan, että avoin rakenne antaa veden tunkeutua sivukanavan ilmakanaviin, esimerkiksi jos olet vedessä tai suolla. Monet kokevat tämän hieman omituisena tunteena, koska jalat ovat viileitä veden vuoksi. Tämä ei vaikuta kengän kykyyn pitää jalat kuivana. Vedenpitävä GORE-TEX-sisäsukka takaa sen. Surround™-teknologiaa voidaan muun muassa käyttää siihen, että jalat kylmennetään kuumana kesäpäivänä ilman, että ne täytyy kastella.
 • Anatomisesti suunniteltu pohjallinen, joka pitää jalat kuivina ja mukavina hengittävien materiaalien ansiosta. Vaahtorakenne tarjoaa iskunvaimennuksen ja mukavuutta väsyneille jaloille. Antibakteerinen pinta auttaa estämään hajuja.
 • Ilmastoitu L-levy sisäänrakennetuilla ilmakanavilla  löytyy jalan alta. Järjestelmä poistaa nopeasti hikeä ja lämpöä jalasta poispäin ja kuljettaa sen kengän ulkopuolella.
 • Grip APS on erikoisvalmisteinen pohja, jonka Alfa on kehittänyt yhteistyössä Vibram® tuotemerkin kanssa. Puhdistus tapahtuu automaattisesti ja pito on erinomaista luokkaa. Pohjassa olevat nystyrät tarjoavat hyvän pidon epätasaisilla pinnoilla sekä sahareunainen reuna takaa erinomaisen pidon kallioisilla pinnoilla.
 • Iskuja vaimentava välipohja, joka on myös kevyt. Iskunvaimennus ja tukevuus on mukautettu kengän käyttötarkoitukseen
 • Säännöllinen ja vakaa istuvuus antaa täydellisen hallinnan, kun taas pyöreä kantapään muoto vähentää rakkoja.
 • Vahvistus koko pohjan ympärille, mikä lisää kestävyyttä ja pidentää kengän käyttöikää.
 • ALFA käyttää vain kyllästettyjä kengännauhoja estääkseen kosteuden imeytymisen GORE-TEX-standardien mukaisesti.
 • PAINO: 475 g per kenkä/saapas (EU 42)
 • KENGÄN KORKEUS: 7 cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä