Ole hyvä ja odota...
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
ALFA Tind Advance GTX Womens - Kengät (532514-2910)
-70%

ALFA Tind Advance GTX Womens Kengät

Tuotekoodi:
532514-2910

Vankka kenkä universaalilla istuvuudella. Yläosa on nupukkinahkaa ja GORE-TEX-kalvon ansiosta Tind Advance GTX on vedenpitävä sekä hengittävä, mikä takaa mukavuuden koko päivän ajaksi.
Suositushinta 1 108,50 €
Nyt 329,90 €
Säästä 778,60 €
36
37
40
Määrä
Varastossa

Alfa Tind Advance GTX Womens

Vankka kenkä universaalilla istuvuudella. Yläosa on nupukkinahkaa ja GORE-TEX-kalvon ansiosta Tind Advance GTX on vedenpitävä sekä hengittävä, mikä takaa mukavuuden koko päivän ajaksi. Pehmeä yläreuna parantaa mukavuutta, varpaiden kohdalla oleva kumiosuus ja  kantapään joustavuus pidentävät kengän kestävyyttä. Nauhasysteemi kaksinkertaisella nauhoituksella mahdollistaa kengän säätämisen oman jalan mukaan. Välipohjallinen, jossa on PU ja EVA on kevyt sekä vakautta antava, kun taas Vibram®-ulkopohja varmistaa hyvän otteen vaihtelevissa maastoissa. Mittatilaustyönä tehty naisten lesti.

Tuotetiedot:

 • Materiaalit: mattapintainen nahka hylkii vettä ja se on ilmava. Nupukkinahkaa pitää käsitellä, jotta se säilyttää ominaisuutensa sekä vedenpitävän pinnan.
 • GORE-TEX: Vesi pysyy kenkien ulkopuolella ja hiki haihtuu helposti sisältä. Jalat pysyvät aina kuivina ja mukavassa lämpötilassa kaikenlaisissa sääolosuhteissa. 100 % vedenpitävät, kestävät, hyvä ilmanvaihto, varmistaa, että jalat pysyvät kuivina ja mukavina. 
 • Plastinen sisäpohjallinen kosteutta imevästä ja ilmavasta EVA-materiaalista. Vaahtorakenteessa on iskuja vaimentavat ominaisuudet, jotka lisäävät mukavuutta.
 • Välipohja, jossa yhdistyvät iskunvaimennus ja vakauttavat laakerit optimaalisen toiminnan saavuttamiseen. 
 • Hyvät mekaaniset ominaisuudet, jotka tarjoavat hyvän tasapainon kengän koko käyttöiän ajan. 
 • Grip+ on Alfa Sko AS  Vibram® yhteistyössä kehittämä pohja, jossa on hyvä kitka ainutlaatuinen kumiseoksen ansiosta. Pohja antaa siksi enemmän pitoa. Grip+ -pohjassa on uuden kumiseoksen lisäksi myös oma ainutlaatuinen kuvio. Tuloksena on ainutlaatuinen pohja, joka tarjoaa paljon paremman otteen liukkailla pinnoilla. 
 • Edessä oleva tila mahdollistaa varpaiden vapaan liikkuvuuden, pyöreä kantapää vähentää hiertymiä. 
 • Muistivaahto on lisätty malliin nilkkaosan ympärille erityisen hyvän istuvuuden aikaansaamiseksi. Kehon lämmön avulla materiaali muotoutuu siten, että kenkä mahtuu mukavasti nilkan ympärille.
 • Jotta kenkää voi säätää yksilöllisesti, ALFA on käyttänyt kahta eri järjestelmää nauhoille. Tällä tavalla voit kiristää narut jalkaterän yli, säätää narut jalkaterän käännepisteen yläpuolelle ja kiristää ennen nauhojen sitomista ulompaan osaan. 
 • Varpaiden ja kantapään vahvistus tarjoaa ylimääräisen suojan.
 • ALFA käyttää vain kyllästettyjä kengännauhoja estääkseen kosteuden imeytymisen GORE-TEX-standardien mukaisesti.
 • Paino: 660 g per kenkä/saapas (EU 38)
 • Kengän korkeus: 15 cm (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä