Ole hyvä ja odota...
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)
ALFA Orre A/P/S GTX W - Kengät (504-951-071)

ALFA Orre A/P/S GTX W Kengät

Tuotekoodi:
504-951-071

Kevyet, puolikorkeat tunturikengät, joista löytyy ylimääräinen tuki nilkalle. Kengät on suunniteltu erityisesti käytettäväksi tuntureissa ja niiden alaspäin viettävillä rinteillä. Pohjat on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin. Ne pysyvät vakaina vaativissakin maastoissa ja mahdollistavat tiukan otteen märilläkin pinnoilla. Naisten lestille sopiva malli.
349,90 €
37
Määrä
Varastossa

Alfa Orre A/P/S GTX W – kenkä

Kevyet, puolikorkeat tunturikengät, joista löytyy ylimääräinen tuki nilkalle. Kengät on suunniteltu erityisesti käytettäväksi tuntureissa ja niiden alaspäin viettävillä rinteillä. Orre A/P/S kengistä löytyy Alfan uusi huoltovapaa pintamateriaali, Alfa Air™ ja GORE-TEX®-kalvo tekee kengästä hengittävän, joten jalat pysyvät kuivina kaikissa olosuhteissa. Äskettäin kehitetyissä pohjissa on karkea kuviointi, mutta ne ovat pehmeät ja vakaat. Pohjissa, jotka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, on hyvä ote ja vakaus haastavimmissa maastoissa kuten märillä pinnoilla. Ultravioletti EVA-välipohjalliset ovat kevyet ja ne mahdollistavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Kengissä on pienempi, naisten lestille sopiva, malli.


Tärkeimmät ominaisuudet:


 • Materiaali: Alfa Air™ koostuu kahdesta laminoidusta kerroksesta. Päällimmäinen materiaali on valmistettu mikrokuitukankaasta, johon on tehty reikiä. Materiaali on erittäin kestävää ja sitä ei tarvitse huoltaa. Toista kerrosta voidaan vaihdella erilaisten ominaisuuksien kuten hyvän hengittävyyden, kimmoisuuden tai eristyksen aikaansaamiseksi.
 • GORE-TEX® PERFORMANCE CONTROL: kosteus pysyy ulkopuolella ja hiki on helppo johtaa pois kengistä. Jalat pysyvät kuivina ja sopivassa lämpötilassa kaikissa olosuhteissa.
 • Anatomisesti muotoillut pohjalliset hengittävästä ja imukykyisestä materiaalista, jotta kengät pysyvät kuivina ja mukavina. Vaahtorakenteessa on iskunvaimennukset ja ne pitävät jalat hyväkuntoisina koko päivän. Pohjassa on antibakteerinen pinta huonoa onnea vastaan.
 • VIBRAM® GRIP APS on Alfa Sko AS ja Vibram® suunnittelema erikoispohjallinen. Kuvio antaa optimaalisen pidon ja soveltuu matala- keskikokoisille vaelluskengille. Selkeät urat takaavat turvallisen otteen epätasaisissa maastoissa ja pohjaa ympäröivä selkeä reuna toimii maastoissa, joissa on kiviä ja soraa. Pohjassa on myös hyvin muotoiltu kantapää, joka antaa tukea erityisesti alaspäin kuljettaessa. Pohjan kuvio on suunniteltu siten, ettei sora tai muu materiaali tartu siihen kiinni.
 • Erinomaiset mekaaniset ominaisuudet takaavat hyvän vakauden koko kengän käyttöajan.
 • Erittäin kevyet ja hyvä iskunvaimennus.
 • Joustonauha nilkassa, mikä pitää oksat roskat ja pikkukivet ulkona.
 • Kumivahvistus koko kengän ympärillä tekee siitä vedenkestävän.
 • Kyllästetyt nauhat estävät veden imeytymisen.
 • Paino: 450 g kengältä/saappaalta (EU 38)
 • Korkeus: 14 cm (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä