Ole hyvä ja odota...
Olet tässä Vaatteet & Kengät Kengät Matalavartiset kengät ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
ALFA Drift Advance GTX - Kengät - Vihreä (625-900)
-19%

ALFA Drift Advance GTX - Kengät Vihreä

Tuotekoodi:
625-900

Mukava ja kestävä vaelluskenkä, jossa on pikanauhoitus. Bluesign®-hyväksytty materiaali sopii mitä erilaisimpiin ulkoilma-aktiviteettihin ja eri maastoissa toteuttavaan retkeilyyn.
  • Sukupuoli Male
Suositushinta 219,90 €
Nyt 179,00 €
Säästä 40,90 €
41
42
43
44
45
46
Määrä
Varastossa

Alfa Drift Advance GTX W

Mukava ja kestävä vaelluskenkä, jossa on pikanauhoitus. Bluesign®-hyväksytty materiaali sopii mitä erilaisimpiin ulkoilma-aktiviteettihin ja eri maastoissa toteuttavaan retkeilyyn. Välipohja huolehtii vakaudesta, vaimentaa iskua ja antaa hyvää tukea. Vibram® Grip Trail -ulkopohja takaa puolestaan erinomaisen pidon sekä kuivilla että kosteilla pinnoilla. Kengän lesti sopii erityisen hyvin naisen jalkaan.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: GORE-TEX PERFORMANCE COMFORT pitää veden kengän ulkopuolella ja haihduttaa samalla hien kengän sisäpuolelta ulos. Tuloksena ovat kuivat jalat ja aina sopiva lämpötila kengän sisäpuolella säästä riippumatta. 100 % vedenpitävät, kestävät ja hengittävät kengät, jotka huolehtivat jalkojen mukavuudesta.
  • Hyvin hengittävä ja erittäin kevyt tekstiilimateriaali. ALFA valitsee lenkkareihinsa sellaiset tekstiilit, jotka ovat laadukkaita, ovat erittäin hengittäviä ja myös ympäristöystävällisiä.
  • Kestävä ja kevyt Vibram® Grip Trail -pohja on tehty ainutlaatuisesta kumisekoituksesta, joka omaa korkean kitkakertoimen ja takaa erinomaisen pidon. Pohjakuviossa on «self adaptive lug» -rakenne, joka mahdollistaa hyvän pidon monista eri kulmista ja lisää turvallisuutta liikkumisen aikana.
  • Iskua vaimentava ja vakautta lisäävä välipohja on erittäin kevyt ja mukautuu helposti erilaisiin maastoihin.
  • EVA-materiaalista muotoiltu hengittävä ja kosteutta imevä sisäpohjallinen. Vaahtomuovirakenne vaimentaa iskua ja lisää mukavuuden tunnetta.
  • Hyvä istuvuus, joka takaa hyvän kontrollin kaikenlaisen liikkumisen aikana. Kantapääosion muotoilu ehkäisee hiertymiä.
  • Nauhoitus pikakiinnityksellä helpottaa ja nopeuttaa kenkien pukemisen.
  • Varvas- ja kantapääsuojukset lisäävät kestävyyttä ja pidentävät kengän käyttöikää.
  • Paino: 300 g / kenkä (EU 38)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä