Ole hyvä ja odota...
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)
ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät (526-951-091)

ALFA Bukk A/P/S GTX - Kengät

Tuotekoodi:
526-951-091

Uudet Grip A/P/S-pohjat: vallankumouksellinen kumisekoitus, joka antaa hyvän pidon sekä kuivalla että märällä pinnalla. Suunniteltu käytettäväksi metsästyksessä ja erilaisissa maastoissa.
399,00 €
42
Määrä
Varastossa

Alfa Bukk A/P/S GTX – kenkä

Kengistä löytyy Alfan uusi huoltovapaa pintamateriaali, Alfa Air™, joka on kevyt ja hengittävyys huipputasoa. Koko kenkää kiertävä lisävahvistus parantaa kestävyyttä. GORE-TEX®-kalvo tekee kengästä täysin vedenpitävän, mutta hengittävän, joten jalat pysyvät kuivina kaikissa olosuhteissa. Varren korkeus antaa erityisen hyvän vakauden, kun taas kaksoisnauha lukoilla helpottaa yksilöllistä säätöä. Bukk A/P/S M on äskettäin kehitetty karkeasti kuvioitu pohja ja kengistä löytyy myös ultravioletti EVA-välipohjalliset, jotka ovat kevyet ja ne mahdollistavat erinomaisen iskunvaimennuksen. Pohjat ovat pehmeät ja ne antavat hyvän otteen märillä pinnoilla.


Tärkeimmät ominaisuudet:


 • Materiaali: Alfa Air™ koostuu kahdesta laminoidusta kerroksesta. Päällimmäinen materiaali on valmistettu mikrokuitukankaasta, johon on tehty reikiä. Materiaali on erittäin kestävää ja sitä ei tarvitse huoltaa. Toista kerrosta voidaan vaihdella erilaisten ominaisuuksien kuten hyvän hengittävyyden, kimmoisuuden tai eristyksen aikaansaamiseksi.
 • GORE-TEX®: kosteus pysyy ulkopuolella ja hiki on helppo johtaa pois kengistä. Jalat pysyvät kuivina ja sopivassa lämpötilassa kaikissa sääolosuhteissa.
 • Anatomisesti muotoillut pohjalliset hengittävästä ja imukykyisestä materiaalista, jotta kengät pysyvät kuivina ja mukavina. Vaahtorakenteessa on iskunvaimennukset ja ne pitävät jalat hyväkuntoisina koko päivän. Pohjassa on antibakteerinen pinta huonojen hajujen poistamiseksi.
 • VIBRAM® GRIP APS on Alfa Sko AS ja Vibram® suunnittelema erikoispohjallinen. Kuvio antaa optimaalisen pidon ja soveltuu matala- keskikokoisille vaelluskengille. Selkeät urat takaavat turvallisen otteen epätasaisissa maastoissa ja pohjaa ympäröivä selkeä reuna toimii maastoissa, joissa on kiviä ja soraa. Pohjassa on myös hyvin muotoiltu kantapää, joka antaa tukea erityisesti alaspäin kuljettaessa. Pohjan kuvio on suunniteltu siten, ettei sora tai muu materiaali tartu siihen kiinni.
 • Vahvistus koko pohjan ympärillä tekee kengästä kestävämmän antaen niille pitemmän elinajan.
 • Kyllästetyt nauhat estävät veden imeytymisen.
 • Tiivis ja tukeva muoto antaa täyden kontrollin liikkeessä. Rakkojen syntyminen hyvin epätodennäköistä. 
 • Nauhasysteemi koostuu neljästä nauhan lukituslukosta kengältä. Tällä tavoin voit kierittää nauhat kenkien etuosan yli, säätää ne nilkkojen yli ja kiristää lopuksi. Tämä antaa mahdollisuuden kiristää tai löysentää nauhoja toisistaan riippumatta.
 • Erinomaiset mekaaniset ominaisuudet takaavat hyvän vakauden koko kengän käyttöajan.
 • Paino: 630 g kengältä/saappaalta (EU 42)
 • Korkeus: 22 cm (EU 42)

alfa-str-guide.jpg

Mitä mieltä olet tuotteesta?
Arvostele tuote ensimmäisenä